Pages

Search:

Feb 2, 2017

WINTER KNITWEAR


Söön siin oma lemmikut kana tempurat ja mõtisklen, kas on väga imelik kui ma ühe täpselt samasuguse püksipaari juurde ostan? Veidi sõge? Absoluutselt ideaalsed mustad püksid, mis istuvad mulle paremini kui sukapüksidki. Ma lihtsalt kardan, et kui ma nüüd neisse päris ära kolin, siis neid ei pruugi just väga kauaks olla ja mis saaks parem olla, kui tagavara paar. Rohelise värviga on hoopis selline case, et see on mulle alati meeldinud ning olen seda üheks oma lemmikuks pidanud, kuid oma riidestangesid põrnitsedes ei näe ma seal midagi, mis rohelisele ligilähedalegi jõuaks. Minu meelest see on ikka täitsa minu värv. Loodan oma valmivasse elutuppa ka sellist rohelist sisse tuua ning kombineerida taolise lillaga
Reedel tõotab tulla põnev õhtupoolik, sest mul on au kuuluda žüriisse Rae valla koolidevahelisel moeshowl. Minu senised kogemused on olnud väga meeldejäävad ja põnevad. Loodan, et noorte loovus on piiritu ning ootan üritust suure huviga. Püüan ka instagram story'sse rohkem jõuda!
Clothes Vero Moda / boots  NS King
Photos: Triinu / Edit: me

FOLLOW ME ON BLOGLOVIN / FACEBOOK / INSTAGRAM
This post is in collaboration with Vero Moda.

11 comments :

 1. Mõnusalt kevadine look!

  Olen ise selle vea varem teinud, et leidnud ideaalse püksipaari ja jätnud tagavaraks ühe paari ostmata. Nii raske on leida neid "lemmikuid" ja kui lõpuks leiad, tuleb kindlasti kasutada võimalust! :)

  ReplyDelete
 2. Kogu outfit on lihtsalt nii ON POINT! I want it aaalllllll!

  ReplyDelete
 3. Müts ja sall lisavad nii mõnusa efekti outfitile, väga kena roheline värv. Imetlen su stiili!

  All that glitters

  ReplyDelete
 4. Palun saada kogu see komplekt mulle... nii väga meeldib see tumerohelise ja halli kampsuni kooslus. Ja sul on nii ilusad juuksed! 😊

  ReplyDelete
  Replies
  1. See roheline on tõesti midagi imelist! Hehee, ma nüüd ise märkan ka, et kasvanud teised veidi :D

   Delete
 5. Mind huvitab hoopis mis sul kampsuni all on? Mingi pits piilub. 🤔

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hahaha, aga vot see on tillikas😄 Pits on õmmeldud kampsi äärde!

   Delete