Pages

Search:

Jan 31, 2017

POLHEM PR SPRING/SUMMER 2017


Teisipäev ei hellitanud. Mina, kes ma arvasin, et tänaseks sai terveks saadud, tunnen kurgus kurikuulsat kõdi, mis peagi saabuvat köha kuulutamas. Niisamuti ei hellita aeg, mis nõnda kiiruga kappab, sest mul on tunne justkui alles oleks Polhemi showroomi külastanud ja tutvutud saabuva hooaja kollektsioonidega. Igatahes, täna sai seda lõbu taas korratud ja üle vaadatud mitmete brändide kevadsuvised kuulutajad.
Polhem üllatas päris mitme uue tulijaga, näiteks Jack & Jones, Vero Moda ja kodumaine BonBon Lingerie. Samuti sain käe külge Stockmanni valikus olevale Victoria Beckhami disainile. Kui Marks & Spencer ja Cellbes jäid mulle silma julgete värvikombinatsioonide ja lillemustritega, siis Esprit võlus mu pastelsete ja pehmete toonidega. Kuidagi eriti kaua jäin Jack & Jones stange ees juurdlema ning leidsin, et järgmisel korral kui boyfriend teksapükste ostuks läheb, siis teengi seda meeste osakonnas. 
Jeerum, oleksin juba unustanud, It's Skin! Olete sellest brändist kuulnud? Eelmise aasta teises pooles tutvusin nende nahahooldustoodetega (mis küll minu lemmikuks päris ei küündi, sest Madara hoiab oma esikohta kümne küünega), kuid seekord olin absoluutselt võlutud It's Skin meigitoodetest. Riiulit kaunistav tootevalik ja värvigamma naelutasid mu tükiks ajaks neid imetlema.
Selge on ka see, kui ühel heal päeval koduremont valmis otsustab saada, sean mina sammud Hansaplanti, sest ma tahan kõiki neid rohelisi ja vähem rohelisi taimehakatisi oma kodu kaunistama. Õnneks Polhemi kingikott oli nii priske, et mahutas ka minikaktuse, mis mulle juba rõõmsalt pöidlasse hakkas ja nüüd laualt hubasust tuppa püüab. 
Nautige pilte ja unistage kevadest, sest trust me, tulemata ta ei jää!
Marks & Spencer
Henry London
Esprit
 Jack & Jones
 Lush
 Tamaris
 Vero Moda
Hansaplant
Hansaplant (Riverdale nõud)

Hansaplant (PTMD Collection ja Riverdale)
It's Skin
BonBon Lingerie
Photos: me

FOLLOW ME ON BLOGLOVIN / FACEBOOK / INSTAGRAM