Pages

Search:

Feb 27, 2017

FAUX FUR & CAMOUFLAGE LOOK

Ajeee, esmaspäev, olen sind oodanud! Kurikuulsaid siniseid esmaspäevi minu kalendris ei eksisteeri ja tänast päeva olen oodanud veidi üle nädala. Minu elektrooniline kalender võrdub mu elu ja tänasel märge RIIA x COLORISTA. Paneb mõtlema, kui mu kalendriga midagi juhtub, kas siis on elu läbi? Peab ikka duubeldama ja vanakooli märkmiku lisaks muretsema, käekiri läheb muidu ka rooste. Jah, kui Riiast tagasi, siis kalendermärkmiku jahile! 
Kui kõik plaanipäraselt läheb, siis olete ka teie instagram story vahendusel minuga Riia seiklustel kaasas, kus peaks olema kogunenud blogijaid Eestist, Lätist ja Leedust. Selleks, et ikka seltsis segasem oleks, kutsusin endaga Triinu kaasa ja olen enam kui kindel, et saab max tore olema. L'Oréal tutvustab Colorista väljapestavaid juuksevärve ja ma väga-väga-väga loodan, et kavas olev ''DIY workshop'' tähendab, et saame ka ise värvile käed külge. Ma ei ole veel päris kindel, kas teha ombre roosa või sinisega? Põneeeev!

Zara faux fur jacket, trousers (similar), bag / Noisy May T-shirt (Asos) / Lindex sunglasses / Tamaris shoes (NS King) / Daniel Wellington watch, cuff
Photos: Triinu / Edit: me

p.s. Kutsun üles blogijad ja sotsiaalmeedias tegusaid, kes valmis levitama ''FAUX not FOX'' sõnumit! Kõigest lähemalt saab lugeda Helene blogist.

FOLLOW ME ON BLOGLOVIN / FACEBOOK / INSTAGRAM

4 comments :

 1. Ja minul on nii kahju, et mul oma esmaspäeva seda üritust mahutada ei õnnestunud.. Oleks ka ju siniseid juukseotsi tahtnud! Igatahes ootan palju pilte ja muljeid! (:

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oiiii jaaa, nii tore oleks koos olnud ja juuksevärvid mega cooolid! Ehk näeme 4. märtsil? ;)

   Delete
 2. Neid ühe-päeva värvispreisid prooviks isegi :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mhmmm! Ma täna tegin ja meeldis nii väga, et järgmisena teen sellega, mis umbes 10 pesukordaga välja tuleb. Ei tea, kas pärast seda on püsivärvi kord xD

   Delete