Pages

Search:

Feb 26, 2017

COCOZ AKA HEALTHIER CHOCOLATE

Olete kuulnud patuvabast šokolaadist? Aga COCOZ'est? Veel mõned nädalad tagasi olin neist küll kuulnud, ent proovinud ei olnud. Nende ilusaid ja isuäratavaid pilte nägin ringlemas instagramis ning olgem ausad, suu ajavad vesistama küll. COCOZ'e moto on pakkuda tervislikumat alternatiivi tavašokolaadile. Rafineeritud suhkru asemel kasutatakse looduslikke, madala kalorsusega magustajaid nagu jakoonijuure siirup, agaavinektar, palmisuhkur ja stevia. Šokolaadikommide põhilisteks koostisaineteks on extra virgin kookosõli ja toorkakao ning valmivad need Tartus. 
Ise olen proovinud kolme erinevat maitset: jakoonisiirupi ja maapähklivõiga, jakoonisiirupi ja meresoolaga ning jakoonisiirupi ja mustsõstra-vaarikaga. Kui arvate, et nüüd suudan ka nimetada oma lemmiku, siis eksite. Maapähklikreemi austaja sai minust kui elasin aasta Ameerikas ning üldiselt võib öelda, et kõik, millel kiri ''peanut butter'' mulle ka maitseb ning need kommid ei olnud erandiks. Nii maapähklivõi kui ka meresoola kommidel nautisin kerget soolast alatooni, mida oli täpselt parajas koguses ja marjased šokolaadikommid pakkusid mõnusat hapu ja magusa kooslust. Mina olen fänn! 
p.s. Postituses figureeriv Joffe on seal vabatahtlikult! Pildistatud sai tema lemmik vaibal, mida ta uhkusega oma sõbraks peab. Julgen väita, et need, kelle loomad on fotokaameratega harjunud, peavad end modellideks :D

FOLLOW ME ON BLOGLOVIN / FACEBOOK / INSTAGRAM