Pages

Search:

Feb 22, 2017

FRILLS & MOM JEANS

No tere, tali! Sind ma nüüd küll ei oodanud. Ei tea, kuidas teiega, aga mina olin juba omadega seal maal, kus oma peas olin talve suutnud seljatada. Veel eelmisel nädalal piuksusin enesekindlalt, et talvega on nüüd ühel pool, enam nii külmaks ei lähe ja veebruari lõpp tuleb soe. Vot nii.
Outfit'i pilte meeldib mul teieni tuua ikka linnapildis, nagu mul on olnud kombeks, kuid seekord siis teisiti ja remondi keskelt. Lindexi SS2017 kollektsioon on uhkelt poodides ja mina kevadet ootama ei jää, et paari oma lemmikut ka teile näidata, sest tundub nadi neid jagada siis, kui neid enam saadaval ei ole. Eksole! Kui jaanuari keskel sai Lindexi showroomis uue kollektsiooniga tutvutud (postitus siin), siis  lillemustriga pluus ja tuhmsinised teksad olid need, mis mind enim kõnetasid. Pluus oma värvilt ja mustrilt on õrn ja naiselik, kuid jätab ka mänguruumi. Minu meelest sobib see hästi kombineerida ka nahkseeliku või -pükstega, et veidi sellist jõulist touch'i juurde anda. Teksased on populaarse ''mom jeans'' lõikega ja eks ma siis püüan ka koeramammana neid uhkelt kanda!
FOLLOW ME ON BLOGLOVIN / FACEBOOK / INSTAGRAM