Pages

Search:

Oct 23, 2016

TALLINN FASHION WEEK 2016 // DAY 4

Tallinn Fashion Weeki neljanda ja viimase päeva lõpetasid rahvusvaheliselt tuntud ja varasemalt Kuldnõela auhinnaga pärjatud pesudisainer Kriss Soonik ja Baltmani suurejooneline 25 aasta juubelietendus.

Esimesena astus moeõhtul üles Kriss Soonik - rahvusvaheliselt tunnustatud ja ülemaailmselt edukas pesudisainer, kes tõi lavale hoogsa ning vimkadega etenduse. Show, mille nimeks on "The Morning After", on sümbioos Kriss Soonik Loungerie sügistalvisest ja kevadsuvisest kollektsioonist, millele lisanduvad spetsiaalselt etenduse jaoks valminud disainid. Kriss Sooniku sügistalvise kollektsiooni keskmes on kuldne tripidetail, mida on kasutatud nii kaunistuse kui ka funktsionaalse lisandina. Sukatripid on justkui Krissi signatuurese, sest trippe on ta oma kollektsioonides kasutanud aastaid ning alati omamoodi erilisel ja ootamatul moel. Kriss Soonik pälvis kaks aastat tagasi Kuldnõela auhinna ning tema loomingut kajastavad paljud maailma suurimad moeväljaanded.

Baltikumis juba veerandsada aastat tipptasemel ärirõivaid tootnud Baltman tähistas Tallinn Fashion Weeki raames 25 aasta juubelit ning tõi lavale uue sügistalvise kollektsiooni, mis kannab nime "Kartmatuks sündinud". Baltman jätkab oma värskes kollektsioonis uudsete tehnoloogialahenduste kasutamist ja loob rõivaid materjalidest, mis ei karda kortsumist, mobiilikiirgust ega ka paduvihma. Kollektsiooni sümboliks on aga kiil ehk putukas, kes on Baltmani pintsakurevääre juba aastaid kaunistanud ning esindab oma julgete pikkade reisidega brändi uue kollektsiooni taga olevat mõttelaadi. 
FOLLOW ME ON BLOGLOVIN / FACEBOOK / INSTAGRAM