Pages

Search:

Oct 22, 2016

TALLINN FASHION WEEK 2016 // DAY 3

Year by Raivo Holm

Tallinn Fashion Weeki kolmandal päeval vallutasid esimestena lava Marimo Fashion ja Mammu Couture. Marimo Fashion suunab pilgu kevadesse ning tõi esitlusele kleidid ja mantlid, mille disain on õhuline ja kerge. Marimo rõivad on minimalistlikud ja detailid luksuslikud, materjalidest kasutatakse peamiselt kõrgkvaliteetset siidi, villakreppi ning kerget villa ja kašmiiri segu. Marimo järel astus lavale Mammu Couture, kelle pidulikud kleidid on kaunistatud pärlite, käsitööpitsi, tülli ning muinasjutuliste lilledetailidega. Kollektsioon, mis on mõeldud elegantsi armastavale naisele, sisaldab ka luksuslikku sametit ning tõelisi printsessiseelikuid.

MARIMO FASHION

MAMMU COUTURE

Teisel etendusel jõudsid lavale Liivia Leškini ja Vilve Undi uus looming. Liivia Leškin peab end pigem moedisaineriks kui -kunstnikuks ning tõi lavale hallid toonid, lakoonilised mudelid ja minimalistliku show. Oma disainis püüdleb ta ideaalse kombinatsiooni poole, mis sisaldaks ühtaegu nii kandmismugavust ja head stiili kui ka maksimaalselt lihtsat tehnoloogiat. Vilve Unt täitis lava hooajaüleste kudumitega - tema kollektsioon "Promenade" koosneb rõivastest, mille teostuses on kasutatud uudseid tehnoloogialahendusi ning mille kvaliteetsed materjalid garanteerivad esemetele pikema eluea. 


LIIVIA LEŠKIN

VILVE UNT

Moeetendustele panid punkti Kirill Safonovi lõbus temperament ning möödunud aasta Kuldnõela nominent Year by Raivo Holm. Kirill Safonovi uus kollektsioon on ainulaadne sümbioos kunstist ja moest ning on disaineri tõlgendus ekstravagantsest camp'i esteetikast. Oma loomingus kasutab Kirill autorilõikeid ning põnevaid aplikatsioone ja tikandeid. Year by Raivo Holm tõi aga lavale avangardse tänavamoe, mis väljendub parima viimistluse ja kaasaegse moelõikega pealisriietes. Brändi põhjamaiselt jahedatele ja tumedatele värvidele lisandub hallides ning oliivi- ja kaamelikarva toonides rõivaid ning kollektsiooni põhirõhk on asetatud nii kangastruktuuridele kui ka erinevatele mustritele. Year by Raivo Holm tõi lavale ka meestele mõeldud mantlid, mille lõiked on modernsed ja kehasse töödeldud.


KIRILL SAFONOV


YEAR BY RAIVO HOLM
FOLLOW ME ON BLOGLOVIN / FACEBOOK / INSTAGRAM