Pages

Search:

Oct 24, 2016

SEQUIN TOP x FAUX FUR

Mõni päev on lihtsalt veidi sädelevam kui teine ning selle võrra ka erilisem, just nagu see riietuski. Te ei kujuta ette kui väga ma praegust õlapaeltega pluusi (või kleidi) trendi armastan! Ma never ever ei kanna niisama õlapaeltega riideesemeid, sest mul on mingisugused omad kiiksud. Seetõttu tunnengi, et see ülipopulaarne trend on kui mulle loodud ja ma saan finally kanda kõiki neid esemeid, millest seni salamahti olen unistanud.
Oma viimase õlapaeltega topi leidisin Stradivariusest, mis kui kurjajuur minu töökohast kahe minuti kaugusel. Tervet e-poodi siia lisama ei hakka, aga vaadake vaid kui ilusad on need must pitsiga, khakiroheline pitsiga ja sametine roosa. Samuti on neil mitmeid stiliseerimise võimalusi, näiteks T-särgil nagu minul, kõrge kaelusega sviitril või praegu moes oleval tüll- või pitspluusil. Ja kui on midagi, mille üle sügisesed külmakraadid juubeldama ajavad, siis minu jaoks on see kindlasti kasuka kandmisrõõm!

Stradivarius top, T-shirt, trousers, sunnies / Zara faux fur coat, bag / Reserved scarf / Asos biker boots, earrings
FOLLOW ME ON BLOGLOVIN / FACEBOOK / INSTAGRAM