Pages

Search:

Oct 21, 2016

TALLINN FASHION WEEK 2016 // DAY 2

Tallinn Fashion Weeki teisel õhtul esitlesid oma uusi kollektsioone keskkonnateadlik Anu Hint, esiemade pärandit hindav Katre Arula, unikaalsete siluettide looja Iris Janvier, kašmiiride kuninganna Diana Arno ning minimalistlik ja eelmisel aastal Kuldnõela võitnud Piret Ilves.

Esimestena astusid üles Anu Hint ja Katre Arula, kelle kollektsioonidest leiab nii rahvuslikke mustreid kui ka taaskasutatud materjale. Anu Hint on moekunstnik, kes disainib praktilisi ja keskkonnasõbralikke rõivaid, kasutades nende loomisel kangajääke ning pöörates tähelepanu energia ja vee säästmisele nii disainiprotsessis kui ka rõivaste kandmise juures. Tema värsket kollektsiooni iseloomustab asümmeetria ning rõivakomplekte täiendavad keebid, sallid ja vestid, mis on samuti valmistatud erinevatest kangajääkidest. 

Katre Arula kannab moepubliku aga tagasi suveaega - tema uue kollektsiooni inspiratsioon pärineb muusikafestivalidest, aga ka rahvakunstist ja esiemade pärandist. Katre on tõeline kästiöömeister ning tema loodud rõivaid kaunistavad peensusteni lihvitud ornamendid.

ANU HINT

KATRE ARULA

Teisena astus lavale rõivabränd Iris Janvier, kelle käekirja iseloomustavad unikaalsed ja hästiistuvad lineaarsed siluetid. Ka brändi uut, sügistalvist kollektsiooni läbivad huvitavad detailid ning erilised vormid, seades kollektsiooni keskpunkti kaasaegse naise põnevasse maailma. Iris Janvieri rõivakomplektid on modernse naise jaoks kompromissitu valik ning ühendavad omavahel nii kaasaegse stiili kui ka kandmismugavuse. Oma uue kollektsiooniga murrab Iris Janvier ka hooaegade tugevat raamistikku, tuues sügistalvisesse kollektsiooni nii suvised kui talvised rõivad.

IRIS JANVIER

Õhtut jäid lõpetama Piret Ilves ja Diana Arno. Piret Ilves, kes võitis möödunud aastal Kuldnõela auhinna, jätkab endale omase minimalistliku joonega ning toob publikuni funktsionaalsetest ja stiilsetest rõivastest koosneva kevadsuvise kollektsiooni. Tema disainitud rõivad valmivad professionaalsete rätsepate käe all ning on toodetud vaid naturaalsetest kangastest. 
Diana Arno pidulikud kleidid ja kašmiirmantlid panid Tallinn Fashion Weeki teisele päevale suursuguse punkti. Tema kollektsioonist leiab siidi, villa ja pitsi ning rõivad on ühtaegu maalitud nii salapäraselt tumedatesse toonidesse kui ka sensuaalselt erksatesse värvidesse.

PIRET ILVES

DIANA ARNO
FOLLOW ME ON BLOGLOVIN / FACEBOOK / INSTAGRAM