Pages

Search:

Aug 8, 2016

BOHO x BOMBER

Nonii, kolm nädalat puhkust on läinud nagu naksti. Lisaks sellele, et mina pidin hommikul äratuskella peale infarkti saama, oli ka koer väga segaduses. Esimest korda üle pika aja sain tunda seda kerget varahommiku jahedust, mis ühtlasi väga äratavalt mõjus.

Kõik me teame seda ütlust ''Less is more.'', eks? Ütleme nii, et vahel on selle järgimine üks suur ebaõnnestumine. Kui olin veendunud, et järgmises outfiti postituses kannan oma lemmik chokerit, siis millegipärast oli vaja kõik ehtevarud külge riputada. Tundsin end kui väike gypsy tüdruk. Mulle öeldi kohe: ''Iuuu, võta kaelakeesid vähemaks.'', aga no mis teha, mulle meeldib! Excuse me ka minu kaunis ''ehe'' jala ümber, mis jooksva koera köie vahele jäi. Auch, I know.

Lindex bomber / Zara jeans / Stradivarius bag / Reserved sandals, sunnies, necklace, bracelets (left hand) / Les Georgettes braceleft (right hand) / Christian Paul watch / Asos choker / Larimar ring
FOLLOW ME ON BLOGLOVIN / FACEBOOK / INSTAGRAM

13 comments :

 1. Küll küllale liiga ei tee, eksju! Choker on muidugi väga ilus!! Ja sina ka.

  ReplyDelete
 2. Minu arvates küll väga ilus ja seksikas ehete valik, aga mulle meeldibki selline boho chic ja gypsy stiil mis puudutab ehteid :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Heheee, mulle esialgu tundus, et noh, too much, aga mulle ka vahel just nii meeldibki :)

   Delete
 3. Pretty outfit, those jeans look great!
  http://www.pochetteroulette.com/

  ReplyDelete
 4. Mulle jäi ka kohe su jala"ehe" silma. Autš!

  Aga kannad need kaelaketid ilusti välja:) Ei ütleks, et üleliia palju oleks.

  ReplyDelete
 5. Ma just olen taoliste roheliste pükste otsingul! Nii ilusad!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Need on veidi vanema ale ajal soetatud, aga nägin hiljuti River Islandis väga ilusaid ja analoogseid!

   Delete
 6. Niii mõnusad pildid! Eriti meeldib see pildinurgas piiluv roheline taimeke, parajalt värvi kogu selles sulle omases roosa-monochrome segus ;)

  BOWTIE DIARY

  ReplyDelete