Pages

Search:

Aug 6, 2016

MÁDARA ORGANIC SKINCARE x MY ROUTINE

Paljud naised võitlevad või on võidelnud aknega ning ka mina ei ole erand. Lahing sai maha peetud teismeeas, kuid sellest ajast saadik püüan teha läbimõeldud valikuid ning ei puhka loorberitel. Aasta alguses toimusid minu elus muutused, mis omakorda tõi kaasa näo hormonaalses piirkonnas põletikuliste vistrikke tekke. Igatahes olin teadlik, et minu naha seisund võib muutuda ja olin sellega omamoodi leppinud. Kasutasin sel ajal väga looduslikke tooteid, kuid pikemas perspektiivis need muutusi ei toonud.

Ühel päeval jäi mulle facebookis silma, et Mádaral on käimas allahindlus ning juba olingi nende e-poes ostu sooritamas. Minu jaoks on tegu kui vana hea kaaslasega, keda usaldan, sest nende tooteid olen ka varasemalt kasutanud. Mis pani mind tellimust tegema, oligi teadmine, et kord sai Mádara mu näo klaariks ning ehk suudab seda nüüdki. Näiteks, enne selle video tegemist olin nende toodete kasutaja. Käies pakiautomaadis oma tellimusel järel, lootsin sisimas, et minu probleemid leiaks lahenduse. Nüüdseks olen neid uuesti kasutanud ligi neli kuud. Kui elukaaslaselt pärin oma naha seisundi kohta, siis vastab ta, et ei näe midagi, aga eks ta natuke luiskab ka. Mu näonahk ei ole ideaalne ega puhas, kuid sellegipoolest läbinud silmaga nähtavad muutused.

Eelmine nädal, kui kondasin mööda Telliskivis asuvaid poode, leidsin, et ka seal on Mádara tooted olemas ning ostetud need ka said, hoolimata sellest, et olemasolevad veel päris tühjaks ei olnud saanud. Oleks võinud vähem agar olla, sest Mádara on välja kuulutanud 9. augustil toimuva kampaania, kus kõik tooted on 40% soodsamad! Kuna neid veel niipea välja vahetada ei plaani, siis ka minu soovidenimekiri kolme tootega ootab kuupäeva kukkumist.

Minu näohooldusrutiin sisaldab nii hommikul kui ka õhtul sügavpuhastavat näovahtu, mis sobib ka jumestuse eemaldamiseks ning teise sammuna poore ahendavat ja vistrikke ennetavat näotoonikut. Kui nahk puhas, siis kannan näole niisutava kreemi. Paar kuud tagasi sain kingituseks nende õlil põhineva koorija, mis kahjuks igavesti ei kesta, seega sai ka see nüüd soovidenimekirja lisatud. See on imeline toode, mida 2x nädalas kasutada, sest lisaks toitvale ja puhastavale toimele, aitab eemaldada surnud naharakke ja poleerib nahka.
FOLLOW ME ON BLOGLOVIN / FACEBOOK / INSTAGRAM