Pages

Search:

May 20, 2016

MAGNUM x NYX x NVbyK


Eile oli taaskord üks ülemõistuse vahva ja tegus õhtupoolik. Tööpäeva lõpus külastasin Viru keskuse aatriumis Eesti moeloojate ja illustraatorite näitust ''Release the Beast'', mis on inspireeritud Magnum Double jäätistest ja linnadzunglist. Kunstiteoseid esitlevad Anneli Akinde, Kätlin Kaljuvee ja Leslie „Da Bass“ Laasner ning temaatiliste minikollektsioonidega on väljas Eesti moe tipptegijad Aldo Järvsoo, Tiina Talumees ja Kirill Safonov. Näitus on avatud 26. maini. Rääkides jäätistest, kes on proovinud Magnumi peanut butteri jäätist? Help, see on niiii hea! 

Näitus vaadatud ja jäätis söödud sai minekule Kultuurikatla suunas, kus ootas meigibrändi NYX tutvustav õhtu. Kohal oli ka andekas meigikunstnik Maret Ubaleht, kes tutvustas nii tooteid kui ka jagas oma lemmikuid nippe ja nõkse ning seda otse live'is modelli peal. Õhtust inspireerituna lahkusin sealt lilla ripsmetušiga, millega kindlasti vigurdada püüan ja paari teise ideega, mida juba ehk homsel ERKI-l katsedada võiks. NYX tooteid on meile oodata augustikuu teises pooles! Täna hommikul võõpasin huuled üle matt huulepulgaga, mille tekstuur oli täiesti amazeballs pehme ja mõnus, mis absoluutselt ei kuivatanud. Esimene kogemus purgis!

Uued meiginipid peas keerlemas ja lill kaenlas sai suund võetud Telliskivi suunas. Ehtebränd New Vintage by Kriss tähistas oma äärmiselt meeleolukat sünnipäeva Renard kohvipoes, kus lisaks soojadele sünnipäeva kallistustele sai näha palju tuttavaid nägusid, kellega juttu jätkus kauemaks. Koju minnes tundsin, kuidas südame alt oli soe ja energiapatareid täis laetud. Parim viis alustamaks nädalavahetust!

FOLLOW ME ON BLOGLOVIN / FACEBOOK / INSTAGRAM