Pages

Search:

May 16, 2016

FAIRY TALE SCENERY x LACE DRESS


Täna ilmavalgust näinud pildiseeria sai purki eelmisel nädalal ja seda seekord imekaunis Kadriorus. Seal samas sai eile ka koeraga jalutatud ning kohtasin vähemalt kuute oravat, kellest mõned sai ka minu snapchati püütud (kasutaja: suvimariliis). Vurasid nad seal päris hoogsalt ja nagu ka snapi videost näha, siis ligi lasid ka.

Valge pitskleit on pärit e-poest Prettywoman, kes minuga juba mõnda aega tagasi ühendust võtsid ning lubasid oma tootevalikust lemmiku valida. Mulle väga-väga meeldis see valge õhuline ja ilusa kraega pluus, kuid valituks osutus siiski minu üks suuri lemmikuid, pits! Tuleb tunnistada, et nüüd siia pluusi linkides, jäi see uuesti hinge närima ja kummitavad mõtted ''äkki oleks ikka pidanud...'' või ''aga äkki peaks...''.

Prettywoman dress / New Yorker vest / River Island boots, sunnies / Lindex bag

FOLLOW ME ON BLOGLOVIN / FACEBOOK / INSTAGRAM

6 comments :

 1. Pits ja teksa... minu lemmikkooslus! Üldse oled sa vist ainuke eesti moeblogija, kelle igat outfiti ma ise ka heameelega kannaks.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Seda on nii tore lugeda! Aitäh, et võtsid aja seda kirjtuada! Vahel ikka kipun mõtlema, et lookid, mida jagan on ehk igavad, sest need ongi ju minu igapäeva riietused, mitte spets ürituse jaoks selga aetud vms. Mul hea meel, loodan, et inspireerib! :)

   Delete
 2. Oi, kui ilus kleit! Vaadates seda pluusi, on mul küll hea meel, et kleidi kasuks otsustasid (võib-olla asi tolles modellis, sa kannad enamus asju ilusaks!) Aga tahaks kohe ise kaaaa valget kleiti kanda :D mul ei ole vist mitte ühtki üleni valget asja kapis...

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ma seda pluusi enda seljas kujutan ka hästi ette! Tasakaaluks satsidele kombineeriks sinna juurde lõhkised teksad või hoopis mustad nahkpüksid jne, et liiga ''malbeke'' välja ei näeks, hahaa. Eks see valge riskantne ole ka, suveks oleks mõnus ka mõni muu helgem toon, sest must pitskleit on mul ka tegelt täitsa olemas (või mitu) xD

   Delete
 3. Mulle ka meeldivad su outfitid, sest need ongi sellised, mida igapäevaselt kanda (ja endale lubada) saab. Mulle üldse ei meeldi need outfitikad, kus on kasutatud ainult hirmkalleid brände, sest kui ma selliseid pilte näha tahaksin, sirviksin Vouge kataloogi :)

  ReplyDelete