Pages

Search:

Mar 31, 2016

BOTANIC GARDEN SKIN CARE


Märtsi keskpaigas sai blogijatega käidud Botanic Garden-i poolt korraldatud toote tutvustusel/koolitusel. Botanic Garden toodab looduslikku kosmeetikat, mis on loodud Ajurveeda põhimõtetest. Ajurveeda idee seisneb selles, et kauni, atraktiivse ja särtsaka välimuse taga on see, et inimene elab elustiili, mis sobib tema loomuse ja olemusega.

Testi, mille läbisime, saab täita ka veebis siin. Tulemustest sõltuvalt sai igaüks just oma nahatüübile sobivad näohooldustooted ning saime ise valmistada kehakoorijad, igaüks isemoodi. Minu nöonahk on kombineeritud ja rasune. Kõige probleemsem on alati olnud lõug. Paar nädalat tagasi vahetasin ka näohooldustooteid ning lõua piirkonnas algas streik. Varasemalt ma looduslike baasõlide ja eliksiiridega kokku puutunud ei ole ning ei osanud ka midagi antud üritusest ja toodetest oodata.

Nüüd olen sellest ajast saadik Botanic Gardeni toodetest täiesti ekstaasis. Lisaks sellele, et nahk on puhastatud ja niisutatud looduslike toodetega, on ka minu lõua piirkond märgatavalt paranenud.

Minu näohooldusrutiin sammhaaval:
1. Lisan vatipadjale teepuu õievett ja sellele lisaks paar tika õli. Puhastan näo.
2. Loputan ja jätan näo märjaks ning näpuotsdega võtan puudrist koorijat (mida võib kasutada iga päev) ning masseerin sellega terve näo ringjate liigutustega ja lasen vähemalt 5 minutit mõjuda.
3. Loputan näo ja seejärel kuivatan õrnalt rätikuga tupsutades.
4. Piserdan ühe korra üle kogu näo teepuu õievett ning lisan põskedele ja otsaesisele õli ja masseerin üle kogu näo.

Õpetusi kuuldes ei teadnud ma, kuidas õlisse suhtuda, sest kartsin selle liigset rasusust nahal. Hirm oli asjatu. Õli imendus nahka kiirelt, jättes selle mõnusalt pehmeks ja niisutatuks. Eraldi kreemi vaja ei lähe. Jah, see üritus ja tooted olid mulle tasuta, kuid käsi südamel luban, et tegu on imeliste toodetega ja mina olen juba stardivalmis uue laari tellimiseks kui lõpp lähedal.

p.s. Õieveed veel veebis üleval ei ole, kuid jõuavad sinna aprilli keskpaigast ja siis saab osta roosi, ylang ylangi ja neroli õievett e-poest kui ka tavapoodidest (selle kohta saab infot lähitulevikus nende kodulehelt). 

FOLLOW ME ON BLOGLOVIN / FACEBOOK / INSTAGRAM