Pages

Search:

Mar 29, 2016

RESTORAN KONRAD


Eelmise nädala ajaloo esimene kevadine Tallinn Fashion Week on selja taha jäänud, kuid nabin siiski veel hetkest kinni ja kostitan teid isuäratavate toidupiltidega. Tänavune TFW sai kohe eriliselt alustatud, sest sellele eelnes Bloggersmarketi tüdrukutega õhtusöök restoran Konradis. Palace Hotellis asuva restoran Konradi missiooniks on Eesti kaasaegse kokakunsti edasiarendamine ning Eesti tutvustamine läbi selle. Konrad toob meieni erinevate köökide mõjud Eesti toidukultuurile 20. sajandi algusest kuni tänapäevani. Unustamata sealjuures moodsaid tehnoloogiaid, tavasid ja trende, eelistades kohalikku, ökoloogiliselt puhast toorainet. Restorani interjöör on kaunistatud ajalooliste detailide ja mustvalgete fotodega Tallinna vanalinnast.

Menüüga tegin juba tutvust enne restorani jõudmist, kuid ometigi võttis valiku tegemine aega, sest meelepäraseid roogi oli rohkem kui üks. Võitjaks osutus pardifilee, mille juures mangosalat, punase veini šokolaadi kaste ja tempuraköögiviljad. Mmmm, jep! Nuga lausa libises läbi filee ning salat oli parajalt ja maitsvalt vürtsine. Iga maitse õiges kohas ja nauditav maitseelamus on garanteeritud. Kui tavaliselt kipun leibasid kiitma, siis siinkohal võtan mütsi maha saia ees, millega sai kõvasti patustatud ja seda kõike tema pehmuse, kergelt keeksise tekstuuri ja magusa maitse tõttu.

Magustoiduks sai valitud mille-feuille, mis sisaldab calvados creme anglaise kastet ja vaarika hoidist. Tuleb tunnistada, et vaatepilt taldrikul tundub ehk veidi veider ja natuke võõras, kuid on see eest imeliselt maitsev. Kindlasti tuleks arvestada väiksema vaikusega, sest seda süües sa lihtsalt midagi muud ei tahagi kui nautida ja mitte jutustada. Trust me! 



Natuke sai piilutud ka lähedal olijate taldrikusse:

FOLLOW ME ON BLOGLOVIN / FACEBOOK / INSTAGRAM