Pages

Search:

Sep 25, 2015

WHITE DENIM


See valge teksajakk! Teate kui vana see on? See on VANA. See sai ostetud mu üheksanda klassi lõpetamiseks, ehk aastal 2005! Usun, et see on minu garderoobis üks vanimaid ja sealjuures kõige paremini säilinud esemeid. Kindlasti mängib rolli ka see, et ei kanna seda väga tihti, mis paneb küsima what is wrong with me? Vägev on leida kapist midagi vana ja armast, mis mõjub nii uuena. Teksafriik olen ma niikuinii, nii et kõik on väga bueno!

Teiseks, Anna alati naljatab kui pilte teeme, et mul peaks olema poosialbum. Lisaks eile märkis ta ära, et pildistamise ajal teen ma sujuvalt 360˚ ümber enda. Ilmselt paljudel teistel, ja ka minul endal, on tekkinud kindlad poosid, mis niiöelda töötavad. Vahel tahan ka tõsisema olekuga pilti, et ei oleks kogu aeg irve näol, aga no mida ei ole, on tõsine nägu. See ei sobi mulle. Lepin siis sellega, et olen see, kellel alati suu kõrvuni.

Bastion jacket / Zara shirt / New Yorker jeans / Mango bag / H&M scarf, sneakers / Lindex belt / Daniel Wellington watch

Follow me on Bloglovin / Facebook / Instagram

12 comments :

 1. Nii super mõnus outfit ja Sa näed väga armas välja!
  Ps. Mul TÄPSELT sama jama, ainult suu kõrvuni ja kindlates poosides pildid tulevad välja. Oi kuidas ma olen üritanud seda tõsist nägu teha aga.. not my cup of tea, I guess. :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Aitäh!
   Alati kadestan salaja teisi, kes piltidel ei irvita, näevad kohe palju tõsiseltvõetavamad välja, aga no kui ei oska, siis ei oska. Ma muidugi ei anna alla, manan paar tõsist nägu ka valikusse :D

   Delete
 2. Väga ilus outfit ja muidugi sa näed väga hea välja, nägu alati naerul :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Aitäh, Klaarika! Vahel tahaks isegi tõsisem piltide peal olla, aga ei tule hästi välja see :)

   Delete
 3. Outfit on tõesti kümnesse! Mõte hakkas kohe seda rada käima, et milliseid sarnaseid asju mul endal kapis on, et järgi teha :) Ja mis poseerimisse puutub, siis ma vahepeal vingusin mehele nii palju, et ma ei oska kuidagi olla ja et ta peaks ütlema kui pildistab, et ole nii või nii. Mees ostis mulle poseerimise raamatu selle peale :D

  http://sekkarileiud.blogspot.com.ee/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jeii, aitäh!
   Lahe žest mehe poolt! Ma enda puhul juba enamvähem tean, kuidas tohin ja kuidas ei tohi seista ja vahel kompan piire :D

   Delete
 4. Mõnus outfit! Lihtne, kuid samas silmajääv. Väga meeldib!! :)

  ReplyDelete
 5. Ilusat siirat naeratust on palju meeldivam näha tänapäeval kui neid tõsiseid nägusid 99.9% blogijatel. Jääge iseendaks ja truu! :)

  ReplyDelete