Pages

Search:

Sep 25, 2015

WHITE DENIM


See valge teksajakk! Teate kui vana see on? See on VANA. See sai ostetud mu üheksanda klassi lõpetamiseks, ehk aastal 2005! Usun, et see on minu garderoobis üks vanimaid ja sealjuures kõige paremini säilinud esemeid. Kindlasti mängib rolli ka see, et ei kanna seda väga tihti, mis paneb küsima what is wrong with me? Vägev on leida kapist midagi vana ja armast, mis mõjub nii uuena. Teksafriik olen ma niikuinii, nii et kõik on väga bueno!

Teiseks, Anna alati naljatab kui pilte teeme, et mul peaks olema poosialbum. Lisaks eile märkis ta ära, et pildistamise ajal teen ma sujuvalt 360˚ ümber enda. Ilmselt paljudel teistel, ja ka minul endal, on tekkinud kindlad poosid, mis niiöelda töötavad. Vahel tahan ka tõsisema olekuga pilti, et ei oleks kogu aeg irve näol, aga no mida ei ole, on tõsine nägu. See ei sobi mulle. Lepin siis sellega, et olen see, kellel alati suu kõrvuni.

Bastion jacket / Zara shirt / New Yorker jeans / Mango bag / H&M scarf, sneakers / Lindex belt / Daniel Wellington watch

Follow me on Bloglovin / Facebook / Instagram