Pages

Search:

Sep 29, 2015

TARTAN x LEATHER


Esimest korda sain kanda oma uhiuut kaelakeed, mille tellisin Asosest! Olen sellesse totaalselt kiindunud. Suurema kaelakee kohta on selle hind üpris keskpärane, kuid võrreldes näiteks Zara või Stradivariuse statament kaelakeedega, on see päris okei. Kee puhul meeldib mulle selle reguleeritavus, ehk saan seda kanda rohkem ümber kaela kui ka vabalt, nagu neil piltidel.

Kas olete märganud, et viimased 8547 postitust olen olnud ühe ja sama soenguga? Juuksed lahti ja külgedelt kaks keerdus salku patsis. Seekord keelasin seda korrata. ''Vajan vaheldust'', arvasin ma. Punupats küljel tundus hea valik. Te ei kujuta ette kui ebamugav mul oli! Pidevalt midagi tolgendas näos ja tuul... Sarved mul veel patsi ei ulatu ja selline ''ära lakutud'' punutis mulle ka ei meeldi. Igatahes neid pilte tehes tundsin end patsi tõttu ebamugavalt ja mul on tunne, et seda on ka näost näha. Olin enam kui kindel, et seda postitust ei tule, kuid nüüd see kõige koledam soeng enam ei tundugi. Teinekordki, hahahh!

Zara shirt, jeans / Asos jacket, necklace / Reserved boots / Mango bag / glasses Dolce & Gabbana

Follow me on Bloglovin / Facebook / Instagram