Pages

Search:

Oct 2, 2015

OCTOBER IS FOR NEW COATS!


Ilusat oktoobrikuud! Jäin küll päevaga hiljaks, kuid eile õhtul koju jõudes olin laip. Seda teeb minuga agility treening, kus Joffega käime. Ma sellel pikemalt peatuma ei jää, sest plaanin peagi Joffe-teemalist postitust niikuinii.

Eile mantlit selga ajades ja salli kaela keerates, tundsin, kuidas sügisetunne hinge puges. Mulle see kubujussi aastaaeg meeldib. Me kõik ju teame, et uut riiet esimest korda kandes on tunne hea. Nii oli ka eile minu uue(?) mantliga. Soetatud sai see suve keskel kui Reservedist läbi jalutasin ja see mantel 16€ maksis (kuuusteist!!), aga silt eemaldatud ja mantel selga sai esimest korda alles eile. Kui enamus üleriietest kapis on mustad või tumedates toonides, siis helehall mõjub äärmiselt värskendavalt ning roosa sall kui kirss tordil.

Reserved coat, bag, boots / Lindex scarf, earrings / Zara jeans

Follow me on Bloglovin / Facebook / Instagram

20 comments :

 1. Need heledad toonid sobivad sulle nii hästi! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Aitäh! Vaatan ise ja mõtlen, et must on kurjajuur :D

   Delete
 2. Oh kui mõnus hele!
  Ps. Sina ja suured sallid sobite nii hästi kokku (:

  ReplyDelete
 3. Ma olin eelmisel suvel sama kaval ja sain 120 eurot maksva mantli 25 euroga Mangost. Samal ajal kui teised poodidest bikiine ostsid :D
  Ilus mantel! Heledad toonid sobivad Sulle!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mantel ootas kannatlikult oma hiilge aega.
   Aitäh! Pean musta juures rohkem silma kinni pigistama ja rohkem heledate toonide järele haarama :)

   Delete
 4. tõesti oled sedasi helge ja pastelsena väga kaunis ja see outfit on tavalisest monokroomist hoopis inspireerivam. see on muidugi minu subjektiivne arvamus, eks, sest kena oled sa ju igaljuhul :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tegin omale lubaduse, et nüüdsest vaatan poes ka heledate värvide poole. Ma tegelikult ei tohiks üldse poodlema minna, vaid peaksin oma remondireservi kasvatama, aga kiusatus on nii suur, et järgmine nädal vaatan seda heledate värvide valikut poes :D
   Aitäh ka! Nii tore on tagasisidet saada millelegi uuele ja näha, kuidas see teistele mõjub :)

   Delete
 5. Kuna see kott Reservedist ostetud on? :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kahjuks on see oldie ja veel ise seda maha parseldada ka ei raatsi, aga minu meelest on Reservedis alati häid koti leide ;)

   Delete
 6. Nii mõnus look! Ja nõustun kõigi eelnevatega - heledad värvid ja see roosa sobib sulle! Ning järgmisel suvel olen sama kaval ja ostan talveasjad ette ära, kuigi talviti ma suveasju endal kunagi ei luba osta...

  BOWTIE DIARY

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jaa, ma ise pole ka varem suvel talve asju ostnud aga why not kui on ilus ese, number olemas ja poole odavam. Aitäh ka :)

   Delete
 7. Ma pean väga lugu sinu stiilitunnetusest ja mustamaaniast (...sest ka mina armastan musta :D) aga hele... No vau, missugune ingel! Rohkem heledaid outfite, palun!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Aitäh! Kusjuures, käisin just 1,5 poodides ja kõik ilusad asjad olid mustad või tumedates toonides, ilusaid heledaid, mis mulle meeldiks põhimõtteliselt ei olnudki :/

   Delete
 8. See mantel on lihtsalt SUPER ja sobib sulle ideaalselt! :)

  ReplyDelete
 9. Oh, ma siin istun ja kadetsen. Heas mõttes ikka, et kui ilus outfit ja ilus sina ja kuidas ma suvel kunagi nii ägedate leidude peale pole sattunud. Ma oleks äärepealt endale osta.eest ühe mõnusa lilla mantli ostnud, aga magasin oksjoni maha ja nüüd mõtlen, et ehk ongi mul vaja hoopis helehalli :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jaa, helehall nii ilus neutraalne ja salli, mütsi ja kotiga saab mōnusalt värvi lisada :)

   Delete