Pages

Search:

Sep 22, 2015

FLANNEL LOOK


Kui vahel meeldib mulle riietusega eksperimenteerida ja kompida oma piire, siis see outfit karjub igati minu nime. Mingi hetk oli mul liiga palju flanell särke ja need jäid unarusse, kuid olen nende võlu enese jaoks taasavastanud. Eile näiteks tahtsin oma sinise-musta ruudulist flanelli kanda musta seelikuga, mida ma ei olnud ka ligikaudu aasta kandud, kuid ma ei mäletanud kui mini see oli ja seelik läks kappi tagasi. Ostan omale paksud mustad sukad ja seelik võib jälle kapist välja tulla. Mulle see ''püksata tunne'' kohe üldse peale ei lähe.

PS: Ärge magage maha kahte KINGILOOSI, mis käivad instagramis. Ilutoodete loos käib SIIN ja NufNuf loos käib SIIN!

Asos jacket / River Island t-shirt / Reserved flannel shirt, boots / H&M jeans / New Yorker bag / Daniel Wellington watch

Follow me on Bloglovin / Facebook / Instagram