Pages

Search:

Jul 2, 2015

On the hunt: summer dress for the wedding!

Ei, mina ei abiellu, küll aga on mul au see suvi külastada kahte pulma. Valisin asos.com lehelt välja kuus oma lemmikut. Tunnistan, et ma ei ole endiselt veel ühtegi tellimust sooritanud. Üleeile olin sellele päris lähedal, kuni mu lemmik kleit sai sildi out of stock mõned minutid hiljem kui olin selle salvestanud. 
Milline on allolevatest minu lemmik? See punane! Armusin sellesse kohe ja ma tõesõna tahaks nutta (jah, kleidi pärast), et see mu nina alt ära napsati! Telefonis tõmbasin omale asose app'i. Käin seda seal luuramas, lootuses, et minu suurus tuleb tagasi müüki. Võimalik on vaadata kleiti ka catwalk'il ning avastasin paar apsu. Näiteks, esimene kleit paistis läbi, veidi ka viimane. Imekaunis on ka heleroosa kleit. Muudkui vaatan ja vesistan tellida, aga käsi kuidagi ei tõuse kaardi järele. Olen nii kahtlev, kas saan ikka õige asja. Kas ma olen ainuke? Kes veel käib ja unistab, kuid käsi tellima ei tõuse?

Left to right cream / floral / mink / white / blue / cream
 
Follow me on Bloglovin / Facebook / Instagram

PS: käimas on KINGILOOS!

11 comments :

 1. Ma olen tükk aega vesistanud viiekümnendate stiilis kleidi järgi ja nüüd eile kui leidsin lõpuks e-bayst endale sobiva suuruse, tellisin kohe ära. Juba sain kirjad, et mu kaks kullakest on posti ka pandud. Ei jõua ära oodata :)

  ReplyDelete
 2. Kui nüüd kombeid silmas pidada, siis valget kleiti ei soovitaks. Roosa on üdini romantiline! Mina valiks selle, või siis ootaks tõesti punase suurusnumbri tulekut. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Need ei tohiks valged olla, pigem kreemised. Üks pulm on temaatikaga, seega seal on näiteks viimane kleit lubatud :)

   Delete
 3. Heleroosa ja sinise-valgega kleidid on minu lemmikud :) Ja ise olen Asosest päris mitu korda tellinud, alati on suurused klappinud ja toode nagu videos nähtud.

  ReplyDelete
 4. heleroosa on tõesti väga armas!

  ReplyDelete
 5. Tellisin ka asosest talvel ja minu lõpukleit läks ka out of stock sildiga, kuigi salvestasin ta ära. Siiski sain ma ta ära tellida ja kohale tuli ka minu suurus. Soovitan ka seda lehte, väga ilusad riided, saabuvad suhteliselt ruttu ja on täpselt nagu pildil/catwalkil.

  ReplyDelete
  Replies
  1. See, et videot saab vaadata on ideaalne. Päris paljud on pildil kenad aga pärast videot on no-no :D

   Delete
 6. Oleks pakkuda selline http://www.asos.com/pgeproduct.aspx?iid=4524126&CTAref=Saved+Items+Page
  Tellisin endale pulmaminekuks. Sain eile kätte aga minule jääb suureks. Suurus eu38 , uk 10 Kui on huvi siis kirjuta grete.tint@gmail.com :)

  ReplyDelete