Pages

Search:

Jul 2, 2015

On the hunt: summer dress for the wedding!

Ei, mina ei abiellu, küll aga on mul au see suvi külastada kahte pulma. Valisin asos.com lehelt välja kuus oma lemmikut. Tunnistan, et ma ei ole endiselt veel ühtegi tellimust sooritanud. Üleeile olin sellele päris lähedal, kuni mu lemmik kleit sai sildi out of stock mõned minutid hiljem kui olin selle salvestanud. 
Milline on allolevatest minu lemmik? See punane! Armusin sellesse kohe ja ma tõesõna tahaks nutta (jah, kleidi pärast), et see mu nina alt ära napsati! Telefonis tõmbasin omale asose app'i. Käin seda seal luuramas, lootuses, et minu suurus tuleb tagasi müüki. Võimalik on vaadata kleiti ka catwalk'il ning avastasin paar apsu. Näiteks, esimene kleit paistis läbi, veidi ka viimane. Imekaunis on ka heleroosa kleit. Muudkui vaatan ja vesistan tellida, aga käsi kuidagi ei tõuse kaardi järele. Olen nii kahtlev, kas saan ikka õige asja. Kas ma olen ainuke? Kes veel käib ja unistab, kuid käsi tellima ei tõuse?

Left to right cream / floral / mink / white / blue / cream
 
Follow me on Bloglovin / Facebook / Instagram

PS: käimas on KINGILOOS!