Pages

Search:

May 22, 2015

New in my closet!

Valetan. Kappi mul ei ole, kuid laupäeval toimunud #BLOGGERSMARKETIL skoorisin ka omale uut kraami Annalt, Aljonalt ja Helenelt. Kõiki esemeid küll täies hiilguses ei pildistanud, kuid midagi saab aru siiski. Annalt soetasin halli kampsuni, halli pluusi, roosad lühkarid ja musta koti. Aljonalt ostsin musta kampsuni ning Helenelt miki päiksekad, mida olin juba mõndaaega temalt nillinud. Jaanipäeval on oodata kampsunite kaklust, sest selga tahavad saada mõlemad. Mäletan küll, kuidas eelmine aasta pidi talvejopes olema, et õhtul väljasolekut nautida.
#BLOGGERSMARKETILE soovitan teinekordki tulla, sest kunagi ei või teada, mis ostetud asi endaga kaasa toob. Näiteks, proovin mina kodus peegli ees oma uusi pükse, pistan käe tasku, et riie sirgeks seada ja mis ma leian? 5 eurone! Uut kotti uudistades ja selle luku avades, vaatas vastu must pliiatsseelik, mis oli sama üllatunud kui mina!

PS1: Loodan, et ka mõni teie seast käis ja skooris!
PS2: Kes minu uut avatari pilti nägi?!?
PS3: Olen nii põnevil, sest sellel suvel on mul kalendrisse märgitud KOLM pulma ja täna on minu first ever tüdrukute õhtu!
Follow me on Bloglovin / Facebook / Instagram