Pages

Search:

May 19, 2015

Statement earrings by Plum D'Or

Eile andsin enesele särtsu imekaunite kõrvarõngastega, mis oli kingitus ehtebrändilt Plum D'Or. Ilusa karbi avades esmane vaimustus just kõige suurem ei olnud. Miks? Ei pidanud neid niivõrd enda stiiliks. Arvasin, et neid kandes ei ole ma päris mina ise. Klõps kõrvakad kõrvas ning hiljem pilti puurides tundsin, kuidas kõrvarõngad kõrvas olles justkui elama hakkasid. Nüüd ei väsi ma neid vahtimast. Ilmselt ei leia neid kuldseid kaunidusi minu kõrvast iga päev, kuid kindlasti tuleb peagi aeg ja koht nende kandmiseks.
 Follow me on Bloglovin / Facebook / Instagram

4 comments :

 1. Mul oli sama efekt nendega! Esmamulje oli selline pigem "meh", et ilusad ju on, aga pigem mitte mina. Kõrva pannes aga tuli nende võlu välja (:

  ReplyDelete
 2. Kas need väga rasked pole? Näevad välja ilusad, aga massiivsed ju :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kusjuures, massiivsed küll, aga üldse pole nii rasked kui ehk pildilt võib tunduda. Kõrvalesta kuju ei veni kaugustesse :D

   Delete