Pages

Search:

May 25, 2015

Successful shoe hunt!

Täna on pulma minek! Kingatu nagu ma olen, leidsin nädalavahetusel aega ka mõned poed läbi kapata. Ülemistest lahkusin tühjade kätega, Virus skoorisin. Teadsin täpselt, mida otsin. King pidi olema kontsaga, pigem terava ninaga, värvuselt must või nude. Reservedist leidsin eriti ilusad mustad kontsad ning teel kabiini riivasid silma ka saapad. Neid oli ka ju vaja proovida. Sobisid mõlemad! Ennast teades, pidin leidma ka baleriinad, sest kontsadega ma tõesti chillida ei taha. Reservedist baleriinasid silma ei jäänud ja astusin kõrval asuvasse Mohitosse. Joppas! Vähemalt on nüüd kontsapaar olemas, kuid õhtul kepsutan siiski madalatega (kuigi mul on aega veel ümber mõelda, kotis on mõlemad)!
boots, heels Reserved / ballerinas Mohito
Follow me on Bloglovin / Facebook / Instagram

10 comments :

 1. Oii need madalad on eriti nunnud kohe!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jaa, ma nii rahul! Tahtsin, et näeks veidi glämmimad/pidulikumad välja :D

   Delete
 2. Niiiii palju ilusaid papusid! Aga paluks siis full outfit postitust ka pärast pulmi. Ma väga tänan. :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tead, need papud tegid eile mu jalad lõhki! urrrr :D

   Delete
 3. Kui pikk sa oled? Kontsakingadega käimine on mulle (ka) täielik piin.. Eelistan iga kell mugavaid ja madalaid jalanõusid :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Peaks olema 167cm. Mind see ei häiri üldse, et ma alati see lühike kui kõik kontsadel. Kontsad teevad küll jalad ilusaks, aga ma olen alati mugavuse peal väljas :D

   Delete
 4. kui palju need reservedi kontsakingad maksid?:)

  ReplyDelete
 5. Replies
  1. Aitäh! Saapad on minu lemmikud! Mohito baleriinad tegid kahjuks mu jalad katki :(

   Delete