Pages

Search:

May 29, 2014

My week with New Yorker // vol4/5

Mina ja helesinine ei käi käsikäes. Mulle ei meeldi helesinine värv. Üleüldse ei meeldi mulle sinine värv. Väljaarvatud teksased! Ma ei oska seda seletada, aga mingi kana meil sinisega igatahes kitkuda on. Kindlasti on ka mainimist väärt see, et sinine ei meeldi mulle ainult minu enda seljas. See on see üks värv, mille poole ma kunagi ei vaata. Like they say ''never say never''. See helesinine jakk jäi mulle juba mitu nädalat tagasi silma, aga kuna see on SININE, siis jäi see ost tookord tegemata. Pean tunnistama, et neil piltidel, ja mitte ainult piltidel, mulle see sinine dressikas meeldib. Kogu see seeria mõjub mulle kuidagi eriliselt kerge, lihtsa ja suvisena. Veidi selline... malbeke, eriti kui võrrelda eelmiste päeva outfitidega. Äärmiselt kosutavad on ka eredad päikesekiired ja jumal tänatud, et ma piltide tegemist sellesse nädalasse ei lükanud. Muide, kui keegi otsib soodsat ja mugavat ketsi, siis need saab New Yorkerist! Neli möödas. Üks veel. Ja siis üllatus!
Wearing New Yorker from head to toe!