Pages

Search:

May 28, 2014

My week with New Yorker // vol3/5

Püüan siin endamisi mõelda, mis mulle selle seeria juures enim meeldib ning see näeb välja umbes selline: ''Kõige rohkem meeldivad need ''karupüksid'', või tegelikult vist ikka pusa. Mhh, kell on ju ka cool!'' Järeldus sellest, et ju siis olen esemed enda jaoks suutnud piisavalt hästi valida, sest lemmikut on liiga raske eristada.
Ma loodan, et te ei ole veel unustanud, et lõpusirgel on ka teid ootamas üllatus!
New Yorker from head to toe.

27 comments :

 1. Need püksid ja see kell on ju must have! Ja üleüldiselt tore outfit! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Aitäh! Maailmakihvt on teie tagasisidet saada!

   Delete
 2. Püksid tunduvad megamugavad ja pusa on väga kihvtist materjalist! Taaskord hinne 5+ (:

  http://www.merrific.net

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jaaa! Pusa on veel täpselt selline piiri peal, et oma kerge läike ja materjaliga on justkui ka pidulik ;)

   Delete
 3. Vot see outfit on täielik must have! Nii hea kooslus. :)

  ReplyDelete
 4. no.. ma ei tea, kõik komplektid on nii head! :D

  ReplyDelete
 5. Need püksid tunduvad juba pildi peal niinii pehmed ja mugavad. Peab vist ise minema ja järgi proovima.

  ReplyDelete
 6. Nii mõnus outfit, ideaalne suveõhtuks :)

  ReplyDelete
 7. woooowww, see pusa ja need püksid!!
  Ma pole nii ammu käinud New Yorkeris, kas neid on praegu ka veel saada ? :D

  ReplyDelete
 8. Ma pean möönma, et see hobusaba on Sul lihtsalt luks! Moekas, šikk, stiilne! Ja see must pusa on vinge!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Aitäh! Mull kutt vihkab hobusesaba. Kui neid pitle nägi, siis kirjutas mulle ''sul seal jälle see jim'i sukk peas:D'' :D

   Delete
  2. Mu abikaasale ei meeldi alati mu lokid ja minu imelise peapaela kohta, mis tõstab juuksed üles, küsib ta: "Sa oled täna jälle selle paelaga???" Heh.

   Delete
 9. See on tõesti vägavinge, peab vist sammud NewYorkeri poole astuma. Mulle ka meeldib su hobusesaba :)

  ReplyDelete
 10. Kas püksid on õhukesest materjalist, lasevad hingata? Paistavad igatahes megamõnusad. Olen käinud igal pool neid lohvakaid suvepükse vaatamas, kuid ära ostnud ei ole ühtegi, kuna minu(!) jalga pannes tunduvad kõik nii imelikult löntis. Üks meesterahvas ütles nende peale ükskord, et "need ju ei äärista raami" hihi. Mis on tegelikult ka õige, mingil määral; teisest küljest, kas peab? :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Püksid on pigem õhukesed. Kahjuks s suurust ei olnud. Küll aga proovisin xs-i ja m-i. M oli mõnualt lohva ja xs oli jalast ümber ja ülevalt siis laiem ning need ka võtsin. Mina olen väga rahul! :) Mu poisile ei meeldi pooled asjad, mida kannan ja vahel viskab nalja (nagu ka selle hobusesaba üle), kuid ma ajan ikka oma rida ;)

   Delete