Pages

Search:

May 27, 2014

My week with New Yorker // vol2/5

Kabuuuum, teie ees on New Yorkerist pärit teine outfit! Kui muidu valitud riided olid suuruses 34/XS, siis see jakk on suuruses 40 ning ma ei käinud enne pildistamist isegi vanaema juures söömas. Kindlasti aitab jakki vormis hoida selle alumine kinnitatav pannal. Korra olin ka ilma selleta, kuid sama kiirelt kui see sai ära võetud, sai see ka tagasi pandud. Jakk vast ongi mu lemmik element selle seeria juures. Päris kindel olen ka selles, et Jaanipäeva õhtul lõkke ääres on mu varbaid sääskede eest katmas just need tossud. 
From head to toe wearing New Yorker.

12 comments :

 1. Nüüd ma juba kardan su uusi postitusi, sest taaskord vesistan kõikide asjade järgi siin! Sul on super maitse (:

  http://www.merrific.net

  ReplyDelete
 2. Vauiiiviiiuuaaa, kui kena kott!

  ReplyDelete
 3. Super äge outfit!
  Olen seda jakki juba mitu kuud piilumas ja proovimas käinud, aga kvaliteet on nii halb, et ei raatsi kuidagi osta :D Võib-olla sattus Pärnusse mingi halb partii (krae ääred on kõigil väga halvasti õmmeldud), aga nüüd mõtlen, et peaks ka suuremat suurust siis proovima minema.

  http://catlyntamm.blogspot.com/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jaa, ma ei jõua ära imestada, et suurus 40 selle jaki puhul nii hästi seljas istub!

   Delete
 4. Super kena outfit. Valge ja musta kooslus on nii perfektne! :)

  ReplyDelete
 5. Jälle nii äge outfit! Need püksid on mu lemmikud selle riietuse juures!

  ReplyDelete
 6. Superägedad püksid ja sulle sobivad ka imehästi. Palju sellised maksavad ? :)

  ReplyDelete