Pages

Search:

Jan 6, 2014

power of Lipstick

Ma ei ole kunagi olnud suur huulepulkade sõber. Selleks on olnud mitmeid põhjuseid, millest mõned neist on a)mul on kitsad huuled b)kuna mul on kitsad huuled, siis mulle ei meeldi neid rõhutada c)that's about it. Viimasel ajal ehk olete tähele pannud, et olen enda jaoks huulepulga avastanud. Pilte vaadates pean tõdema, pole see värvitud huul mu näos üldsegi mitte paha. Mul on nüüd lausa 2!! huulepulka, millest teist näete ka peagi, kuigi toonid on neil äärmiselt sarnased. Järgmisena tahaks aga soetada midagi oranžikamat.  Viis minutit hiljem unustasin hoopis ära, et mul huuled on värvitud ning selle meenudes sukeldusin esimesse lähedalasuvasse peeglisse ja olin meeliduvalt üllatunud, sest midagi ei olnud muutunud ja värv ei olnud kadunud huulte pragudesse.
Kas teil on lemmik huulepulk, mis püsib veatult peal?
huulepulk- Avon ''Oxford Wine''