Pages

Search:

Jan 8, 2014

Golden lips // new phone case

Nagu näha, meeldib mulle aeg ajalt ka oma telefoni hellitada, mitte ainult ennast. See punane kuldsete huultega telefoni ümbris jäi mulle silma Bershkas. Neid oli nii iphone 4'le kui ka 5'le. Valikuid oli kolm: punane kuldsete huultega, must hõbedate südametega ja valge/väga helebeež kuldsete südamete ja punaste huultega. Hea meelega oleksin musta järele haaranud, kuid miski mu peas arvas, et võiks just täna midagi teistmoodi ja ettearvamatut teha ja võtta selline, mille järele tavaliselt ei haaraks. Valisin punase. Pärast kahetsesin. Hahahaa! Tundub, et alati peaks ikka selle valima, mis esimesena silma jääb. All in all, olen oma ümbrisega rahul kuni järgmise korrani, mil midagi uut silma riivab.
telefoni ümbris- Bershka / kaelakee- KLD

7 comments :

 1. Oooo.... ma vist lähen seda musta nillima! See on ju super ilus! Teised ka aga must eriti kohe :)
  Tänan näitamast ja infot jagamast :)

  ReplyDelete
 2. üliimaaaaaaaad! <3

  ReplyDelete
 3. Ainuke põhjus, miks mul on kahju et mul Iphone ei ole, ongi need tuhanded erinevad ümbrised, mida neile tehakse! See punane on minuarust nii kift ja silmatorkav:)

  ReplyDelete
 4. üliilus! Palju maksis? :P

  www.cosmetivspower.blogspot.com

  ReplyDelete
  Replies
  1. Võin veits puusse panna, aga 6€ ringis.

   Delete
  2. Mina käisin eile ostmas. Hind oli 7,99 iphone 4le. Beezi enam alles ei olnud ja punast oli ainult 5le. Muidu oleks vist kõik värvid ostnud :)

   Delete