Pages

Search:

Jan 9, 2014

Paul's Boutique // ootd

Jõudiski kätte see kaua oodatud aeg, kus viisin oma blogijate kirbuturult soetatud koti jalutama! Saime omavahel üli hästi hakkama ning kott võttis mu oma uue omanikuna omaks ning ma usun, et meist saavad suurepärased kaaslased. Ei, ma ei ole imelik ja seda kotti te näete veel, veel ja veel! A ja seda ka, et ma ei mäleta, kus kohast sall ja müts on soetatud, sest mulle meeldib nende sildid alati eemaldada, oh well.
Samuti näete nüüd ka minu teist ja viimast huulepulka. Mõlemad pärinevad Avonilt ja olen väga rahul just nende püsivuse tõttu. Järgmisena olen oranžika tooni otsinguil! 
kott- Paul's Boutique / jakk, saapad- Zara / püksid- Only

4 comments :

 1. Väga ilusad saapad! Kas need on kaua aega tagasi saadud?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Aitäh! Need on vast 1,5 aastat tagasi soetatud, kuid kannan neid väga harva.

   Delete
 2. Tõeline kaunitar oled ikka! Ja huulepulga värv on väga õnnestunud - just mõtlen siin, et kas minu näonaha/juuksevärviga see toon ka sobiks :) igatahes pean ka uue otsingule minema!

  ReplyDelete
  Replies
  1. uuuh, arvan, et tumedajuukselisel on see väga hot ;)

   Delete