Pages

Search:

Jan 11, 2014

Juuksehooldus vol2

Vahepeal on minu juuksehooldus saanud juurde uusi tooteid ning hea meelega jagaksin neid teiega, sest armsaid lugejaid on nii palju, kes mu juuste vastu on huvi üles näidanud. Esmakordselt kirjutasin oma juuksehooldusest SIIN.
Ei, need tooted ei ole veel mitte sugugi otsas, vaid vahepeal tabas mu juukseid väljalangemise periood. Kas teil on ka neid? Kui jah, kas teete siis ka midagi teisiti? Nimelt, aeg ajalt toimuks mu peas justkui totaalne juuste vahetus. Vihkan seda hetke kui libistan sõrmedega läbi juuste, mille järel on näppude vahed ummistunud, iga kord! Harjast ma ei hakka rääkimagi. Vannipõhjast siis juba ammugi mitte. Jah, tean, et mingi kogus on normaalne, kuid paar korda aastas tunnen, kuidas asi väljub kontrolli alt. 
Seekordseteks abivahenditeks olen soetanud Philip Martin'si juuste väljalangemisvastase hooldusvedeliku, mille tellisin Siisonist SIIT. Selles sisalduv glükogeen aitab juustel kasvada, andes neile elujõudu. Ainuke miinus selle toote juures on see, et see jätab juuksejuured rasvaseks. Seepärast kasutangi seda õhtuti enne magama minekut, kui tean, et järgmisel päeval ootab ees peapesu. Suureks plussiks on aga see, et nüüd, kus olen neid tooteid kuuaega kasutanud, on kriis täielikult möödunud. Kõigest igaks juhuks kasutan aga seda endiselt edasi, sest noh, pikkade ja elutervete juuste vastu ei ole mul absoluutselt midagi! Hind 26€.
Kartsin, et ainult vedelikust ei piisa ning kange tahtmine oli juurde osta ka palju lubav shampoon. Stockmanni 1. korruselt jäigi mulle müüja soovitustega silma Klorane shampoon hiniini ja B vitamiinidega, mis stimuleerivad juuksejuuri ja aitavad nende väljalangemise vastu. Toote miinuseks on selle lõhn. Tekitab tunde nagu oleks kogemata võtnud mehe shampooni. Palsamiks kasutan ikka Tigi toodet, mis on magusam kui magus näts ning hiljem ei jää halvast shampooni lõhnast haisugi. Pluss on taaskord see, et selleks korraks sai minu probleem lahenduse. Lisaks lubab toode kiirendada juuste kasvu. Lõikasin juukseotsi detsembris (näeb SIIT) ning minu meelest on mu juuksed ikka silmnähtavalt kasvanud. Vahet näete ilmselt ka teie kui postitusi uuemate poole kerima peaksite. Pärast otste lõikust hakkasingi selles posituses olevaid tooteid ka kasutama. Hind umbes 8€ (100ml!).
Placent Activ'i tervendavad juukseampullid ei ole minu jaoks midagi uut. Vahelduva eduga olen neid kasutanud aastaid. Need on müügil ka näiteks apteekides, kuid tellisin Siisonist koos vedelikuga need SIIT. Mina kasutan neid ülepäeva, pärast juustepesu. Teen näpuotstega väiksed seitlid, kuhu vedeliku tilgutan ja seejärel masseerin. Sellel tootel ei ole miinust! Plusse on küllaga! See paneb juuksed kasvama. Kui neid aastaid tagasi esimest korda kasutama hakkasin siis kord juuksuritoolis olles oli juuksur nii üllatunud, et mida ma küll teen/kasutan, sest terve pea oli 5cm juukseid täis. Vahepeal võib minna kuid, kus olen toote kasutamise unarusse jätnud, kuid iga häda korral on see esimene, mis mulle meenub ja mida ka soovitan! Juuksevedelik ei jää ka äsja pestud juuste juurtes absoluutselt rasvane. Hind 10.30€.
Nii, minu juuksed on nüüd igatahes väga hästi toidetud ja ma kohe tunnen, kuidas nad mind selle eest tänavad. Sõrmedega läbi juuste kammides ei taha nad kohe üldse mitte kätte anda (wink wink)!
* Minu käest on küsitud, kuidas ma oma juuksevärvi eest hoolt kannan. Ma ei ole oma juukseid üle pea mitte kunagi heledamaks värvinud. Triipe tegin viimati aasta tagasi ning need on välja kasvanud. Lähiajal ei ole ka plaanis uuesti triipe teha ehk siis julgen öelda, et mul on loomulik juuksetoon.