Pages

Search:

May 13, 2013

You’re skin deep with me

Pilte minu armsast hoiupaiga Ankast! Tegu on 2-aastase äärmiselt targa ja lustliku preiliga. Käin temaga absoluutselt iga nädalavahetus jalutamas ning nii kaua kuni Anka on hoiupaigas, nii kaua ei kustu ka minu lootus ta koju tuua. Kui mõni mõtleb, miks ma seda juba teinud ei ole, siis ütleme nii, et see ei ole minu teha. Kõige rohkem kogu selle asja juures ärritab mind see, kuidas fakti "elu on niigi lühike" juures , ei saa ma elada oma elu nii, et MINA õnnelik oleksin... Esimest korda lisasin ka video ja loodan, et ka teie näete seda.
Teeme Ära 2013! Koristasime Matisega hoiupaiga ümbrust ning kahju, et keegi paparazzo meist pilti ei teinud, sest ma kujutan ette, et me nägime välja nagu parmu perekond, mõlemal mustad prügikotid üle õla nagu jõuluvanal, minul koer näppus ja Matisel reha. Olime ka teistest eemal ehk siis me ei olnud päris hoiupaiga ala peal, vaid eemal järve ääres, kus jalutatakse.

Esimene grill
Harkus naabri maffia
Tema aga on 5-kuune poisiklutt, kellesse olin ka äärmiselt kiindudnud. 4. mail käisin talgute raames Teeme Ära 2013 Tallinna Loomade Hoiupaigas. Nägin, et keset platsi seisis ka kollane Tallink takso ja endamisi mõtlesin, et huvitav, kas nad siin ehk sponsoreerivad vms. Aga ohh ei! Olles just parasjagu takso kõrval näen, et minu armas must tegelane siseneb rõõmsalt taksosse. Nimelt tulid talle järgi pealtnäha väga meeldivad nooremad mehed, kes ta Soome koju viisid. Nii, et see muki on nüüd soomlane!

PS: Ärge unustage, et käimas on ka giveaway, mille loosimine toimub juba neljapäeval! Et loosimisest osa võtta, siis selle postitust näeb SIIT ning kui on soov osa võtta, siis jätta kommentaar giveaway postituse alla!