Pages

Search:

May 14, 2013

Yummindused

Need, kes mind rohkem tunnevad, teavad seda, et ma söön koguaeg ja magusale ma isegi ei mõtle „Ei“ öelda. Väiksena oli suhkrusai mu lemmik toit ja ilmselt seetõttu ei ole see ka minu kaalu mõjutanud, sest mu organism on harjunud igapäev magusat saama. Minu viimase aja lemmikud on kohupiim(rosinatega) + banaan + Domino/Mesikäpa küpsis või siis jäätis Domino/Mesikäpa küpsisega. Matisele tegin ka ükspäev seda kohupiima kombot ja käskisin tal mitte piiluda. Pärast tema esimest ampsu ütles ta „võid hakata teist kausitäit tegema“ xD
Lucyle maitses ka väga!
Deisy vaaritused tüdrukuteõhtul!
Baileys mekkis kohe eriti hästi...
mmmm ja need kummikommid!
Peetri pizza! Tavaliselt olen harjunud tellima õhukesepõhjalisi pizzasid,  see aga on pannipizza ja no imeline!! Ääred on pehmed ja seest juustuga! Never ei taha enam õhukesepõhjalist.


Paar postitust allpool on käimas giveaway!