Pages

Search:

May 14, 2013

Yummindused

Need, kes mind rohkem tunnevad, teavad seda, et ma söön koguaeg ja magusale ma isegi ei mõtle „Ei“ öelda. Väiksena oli suhkrusai mu lemmik toit ja ilmselt seetõttu ei ole see ka minu kaalu mõjutanud, sest mu organism on harjunud igapäev magusat saama. Minu viimase aja lemmikud on kohupiim(rosinatega) + banaan + Domino/Mesikäpa küpsis või siis jäätis Domino/Mesikäpa küpsisega. Matisele tegin ka ükspäev seda kohupiima kombot ja käskisin tal mitte piiluda. Pärast tema esimest ampsu ütles ta „võid hakata teist kausitäit tegema“ xD
Lucyle maitses ka väga!
Deisy vaaritused tüdrukuteõhtul!
Baileys mekkis kohe eriti hästi...
mmmm ja need kummikommid!
Peetri pizza! Tavaliselt olen harjunud tellima õhukesepõhjalisi pizzasid,  see aga on pannipizza ja no imeline!! Ääred on pehmed ja seest juustuga! Never ei taha enam õhukesepõhjalist.


Paar postitust allpool on käimas giveaway!

4 comments :

 1. ma andsin ka varem oma kiisule kõik magustoiduklaasid ja jäätisepokaalid lakkuda :) ja no kuigi ma olen väikestviisi hügieenifriik, siis sel puhul teadsin, et nõudekas kõrgel temperatuuril pahad bakterid hävivad ;D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hahaa, peaks vist jälle kassile head meelt tegema :D

   Delete
 2. Ma olen kogu aeg Peetri Pizzast ostnud pannipitsat ja kui ükskord õhukesepõhjalist ostsin (ei tea, mis mul hakkas), siis mõtlesin küll, et issand, sellest ei saa söönukski ju:D:D Pannipitsa on ikka üle kõige ja ülekõige maailma parim pitsa minu jaoks ongi samas kohast tellitud Mafioso topeltjuustuga ja kindlasti siis pannikas! Proovi:) Kui otsustad proovida, siis kindlasti osta see Nõmmelt, Vabaduse pst Peetri Pizzast, sest tean, et erinevates kohtades tehakse seda hoopis teistmoodi ja see nii muudab ikka maitset!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ma eelistan ka Nõmmet või siis Kadaka tee oma, sest see jääb lähedale ;)

   Delete