Pages

Search:

Oct 26, 2019

VILJANDI & LASTEKOHVIK DOMINO TALLINNAS



Selle nädala alguses sai lõpuks ometi koos Meenaga Viljandis käidud. Eelviimasel korral küpses ta mul veel kõhus. Viljandis elab üks minu parimaid sõbrannasid ja juba ammu oleme haudunud plaani mind sinna saada. Nüüd võib öelda, et käidud, tehtud! Ja ega me meie kahega ei piirdunud, tüdrukuid oli kokku lausa kaheksa, neli ema ja neli tütart. Pealekasv missugune! Nii uskumatu kui see ka pole, on meil tohutult vedanud - parimad sõbrannad, kelle tütred ka kõik üheealised ja seda kõike puht juhuslikult, just sayin, hahaa.

Olen aegajalt saanud huvitavaid kommentaare/komplimente, et olen nii tubli, et igal pool koos Meenaga käin. Ma poleks ise muudmoodi ette kujutanudki. Meena on ka super hea laps, temaga on lust igal pool käia. Ma lausa sügelen, et saaks kogu aeg midagi ette võtta. Iga nädal käime kolmes trennis (ujumas, muusikas, võimlemas), linnas pildistamas (tsau, Triinu), kohvikutes, külas, üritustel (kuhu vähegi sobib koos lapsega minna), poodides,  väljasõitudel jne.

Viljandisse läksime rongiga ehk ligikaudu 2h ja 15min sõitu. Põnev. Tuleb tunnistada, et mul oli väike reisiärevuski sees. Sõidan küll iganädalaselt Meenaga bussiga, kuid nii pikk sõit oli esmakordne. Salamahti hoidsin pöidlaid, et kõik sujuks hästi, sest tagasi Tallinnasse oli ju ka vaja saada ja kui minek on katastroofne, siis ilmselt Viljandis muule ei mõtlekski kui tagasi teel ellujäämise peale. Ma ei tea, kas see oli esimese korra õnnistus või mis, kuid kõik sujus ideaalselt. Nalja ja pulli sai, natuke ka magamata hüperaktiivseid lapsi, kuid kõik läks nii hästi, et ootan juba järgmist korda. Viljandis sai jalutatud, Fellinis söömas käidud ja kooki kaasa ostetud, mida hiljem hea nosida oli kui tüdrukud omavahel mängisid (aka üksteist patsutasid, kiskusid, üle ronisid jne :D).

Reedel käisime sõbrannade ja lastega sellises kohas nagu Lastekohvik Domino. Jeeeebus, kui äge koht! Tõeline lasteparadiis! Väiksed lauad ja toolid, nagu õiges kohvikus ikka ja ohtralt tegevusi erinevate mänguasjade näol. Kolm tundi läks nagu naksti. Ka sinna tahaks juba õigepea tagasi minna ning muidugi ka uusi kohti avastada.



FOLLOW ME ON BLOGLOVIN / FACEBOOK / INSTAGRAM