Pages

Search:

Nov 14, 2018

Eucerin Hyaluron-Filler Night Peeling & Serum



Eucerini toodetega olen juba mõneda aega Sina peal ning viimati kirjutasin oma näohooldusrutiinist septembrikuus siin. Kogu kupatus meeldis mulle nii väga, et uus sett otsasaamise korral on juba ootamas. Viimased kaks kuni kolm nädalat olen näohoolduses kasutanud uut toodet - Eucerin Hyaluron-Filler Night Peeling & Serum. Seerumit kannan puhastatud näole pärast toonikut ja paari minuti pärast kannan peale kreemi.

Eucerin Hyaluron-Filler Night Peeling & Serumon vananemisvastase toimega kooriv ja niisutav seerum kõikidele nahatüüpidele. Eucerin Hyaluron-Filler sarja uus kahe koostisega toode on kliiniliselt ja dermatoloogiliselt tõestatud nahatekstuuri parandava, rakkude uuenemist ergutava ning kortse täitva toimega. Nahapoorid muutuvad ühtlasemaks ja jume nooruslikumaks. 

Dermatoloogid kasutavad hüaluroonhappe süste ja keemilisi koorimisi, et vananevat nahka taaselustada. Tootesse on kombineeritud kaks tugevatoimelist valemit, mis omavad mitmeid vananemisvastaseid mõjusid:
• Nahapinna ühtlustamine ja sära andmine: kreemjas emulsioon sisaldab AHA (alfa-hüdroksühapete) kompleksi ja glütsiin-saponiini. AHA-happed, mitmed neist tuntud ka puuviljahapete all, koorivad nahapinda, samal ajal kui glütsiin-saponiin toetab tõhusalt hüaluroonhappe ja kollageeni  tootmist neis nahakihtides, kus tekivad sügavamad kortsud.
• Niisutus ja kortsude täitmine: läbipaistev geel sisaldab suure ja väikese molekulmassiga hüaluroonhapet. Suure molekulmassiga hüaluroonhape toimib pindmistes nahakihtides, 40 korda väiksema molekulmassiga hüaluroonhape tungib sügavamale, sinna, kus tekivad suuremad kortsud.


Septembrikuus, eelmises näohooldusrutiini postituses, mainisin ka põgusalt oma uut lemmikut peitepulka ja ma muud moodi ei saa, kui et kiidan seda veel! Olen nüüdseks juba teise pulga kallal ja kasutan seda ainsa peitva vahendina iga päev. Lemmik! Toode lubab vähendada vistrikke ja katta iluvigu ja seda ta teeb.

Minu teine õnnistus - hooldav kehaõli venitusarmidele. 29. rasedusnädal on endaga viimastel päevadel kaasa toonud sü-ge-lu-se! Kusjuures, selle tipp hetk oli umbes 1,5 tundi tagasi, kus ma andsin alla ning ei suutnud näppe eemal hoida ja lihtsalt kratsisin end veidi aega mõnust oiates. Pärast viite minutit olin enda peale tige, võtsin sooja duši ja reaalselt õlitasin end vist tung aega, nii et varbavahed ka koos. Kuna ma läksin õliga liiga liiale, siis ma kuivan siiani (hahahhaaa), aga vähemalt saan rahus magama minna, sest ma ei sügele!

FOLLOW ME ON BLOGLOVIN / FACEBOOK / INSTAGRAM



* Postitus on koostöös Euceriniga.