Pages

Search:

Sep 30, 2018

EUCERIN DERMOPURE X KINGILOOS



Viimati kirjutasin oma näohooldusest maikuus ning kuna riiulil on end juba mõnda aega sisse seadnud uued tooted, siis nüüd on aeg neid ka tutvustada. Tänaseks päevaks olen Eucerin'i DermoPure näohooldus sarja tooteid kasutanud kolm nädalat. Tuleb tunnistada, esimesest hetkest kui pudeli avasin, olin lummatud lõhnast. See oli midagi eriti puhast ja värsket ja olin kindel, et meist saavad head sõbrad. 

Minu näohooldusrutiini kuulub alati vähemalt kolm toodet: puhastusgeel/näovaht, toonik ja kreem. Lisaks kasutan silmakreemi ja kord või paar korda nädalas teen maski. Minu näonaha seisund on alati olnud tõusude ja mõõnadega. Seda ka praegu, raseduse ajal. Kui üks päev mulle tundub, et ohhh, küll see rasedus mulle ikka hästi mõjub, siis järgmisel päeval on üllataja platsis.

Aknega maadlesin kui olin umbes 16 või 17 aastane ja ravi võttis minu jaoks mõned pikad ja venivad aastad. Akne esines peamiselt lõual ja põskedel ehk hormonaalses piirkonnas. Aknest sain lahti, kuid ilmselt kalduvus sellele jääb alati. Ka praegu ei saa ma öelda, et mul vaid paar punni oleks, sest neid ikka natukene rohkem kui kaks. Minu näonahk on ka äärmiselt tundlik, mistõttu seda katsudes/näppides, läheb see kohe punetama.

Eucerin'i DermoPure apteegikosmeetikasari on just mõeldud vistrike vastu võitlemiseks ja aknele kalduvale nahatüübile. Tänu aktiivainete kombinatsioonile, mis mõjuvad antibakteriaalselt, põletikuvastaselt ja rasureguleerivalt, lubavad sarja tooted vähendada ebapuhtusi ja mikropõletikke ning ennetada uute haiguskollete teket.

Esimesena kasutan nii hommikul kui ka õhtul näopuhastusgeeli, mis eemaldab jumestuse ja puhastab mustusest. Sobib see ideaalselt kuivale ja tundlikule nahale, sest pärast loputust ja kuivatamist ei jää nahk kiskuma, ega punetama. Seejärel kasutan alati toonikut, veendumaks, et enne kreemi kandmist on nägu puhas. Lõhnab see imeliselt ja annab näole värskuse. Kreemina kannan näole matistava emulsiooni, mis on läikevastase kaitsega ja võitleb iluvigade ja liigse rasu vastu. Kolme nädala jooksul olen, kas kaks või kolm korda kasutanud ka probleemsele nahale mõeldud näokoorijat, mille koostis avab poorid, vähendab komedoone ja vistrikke ning parandab naha tekstuuri. Suureks lemmikuks on saanud Eucerin'i peitepulk, mis lubab vähendada vistrikke ja neid ka katta. Vahel piisab ühest õhukesest kihist ja teinekord lisan ka veidi jumestuskreemi. 

Minu jaoks on kõige raskem oma nägu rahule jätta. Kahjuks liiga tihti leian end küüntega näo kallal või unustan end sootuks nokkima. Me ju kõik teame, et nägu ei tohi üleliia katsuda ja seda tuleb endale korduvalt meelde tuletada. Headeks harjumusteks on saanud iganädalane padjapüüri ja näopesemisrätiku vahetus ning kindlasti tarbida rohkelt vett ja viibida värskes õhus!

KINGILOOS - instragramis loosin 2 Eucerin'i DermoPure näohooldusarja (puhastusgeel, toonik ja emulsjoon). Võitjaid on 2, tule ja võta osa!




FOLLOW ME ON BLOGLOVIN / FACEBOOK / INSTAGRAM

* Postitus on koostöös Euceriniga.