Pages

Search:

Mar 6, 2018

RED COAT & SOCK BOOTSKes nägi, kes mitte, aga kuuaega tagasi vastasin ajakirja Mood intervjuus, et ohhh, mina sokksaapaid küll kandma ei hakka, et see on üks neist trendidest, mis mind ei kõneta ja millega mina kaasa ei lähe, kuid teiste jalas on ikka cool ja kena vaadata. Nojah, siin ma nüüd siis olen, sokksaabastes ja mugin oma sõnu.

Sulle meeldivad või tunned sama, mida mina kuuaega tagasi? On trende, mis sulle üldse ei meeldi? Mul on, võin kohe ka teise nimetada. Need kitsad prillid! Jaa, saan aru, et mega popp ja kõik moegurud kannavad, aga noooo enda peas neid küll ette ei kujuta. Pane tähele, suveks mul neid juba viis paari...

Päris täpselt ei mäletagi, mis ajast mul see punase värvi vaimustus hakkas, aga no tohutult meeldib! Punane annab nii palju särtsu sellisele eriti tavalisele ja casual riietusele. Mitte ka ainult välimusele, vaid ka seesmiselt tunnen, et nüüd võiks kohe suuri asju korda saata. See käib nii punase koti, kampsuni ja jaki kohta, mis omale varunud olen. Nüüd tunnen, et äärmiselt eluks vajalik ost oleks ka punased saapad, jaaa?!?

Wearing Reserved coat, jeans, boots, hat, bag

Photos: Triinu / Edit: me

FOLLOW ME ON BLOGLOVIN / FACEBOOK / INSTAGRAM