Pages

Search:

Mar 12, 2018

GREEN FAUX FUR LOVE


Teate, mul on kogumishullus. Lasen oma riided alati ringlusesse ja pooldan taaskasutust, kuid olen tähelepannud, et on esemeid, millest on alati jube raske loobuda. Ma ei hakka oma teksapaare üle lugema, sest nende arvu avaldamine valmistaks mulle lihtsalt piinlikust ja ega mul selle teadmisega pole niikuinii midagi peale hakata. Lihtsalt kinnitaksin fakti. Teiseks, millest on rakse loobuda, on kasukad. Kunst loomulikult. Igakord kui uue soetan, siis mõtlen, et peaksin mõnest vanemast loobuma, aga ma ei suuda! 
Jaanuarikuu lõpus kiirustasin Mangost mööda, kus silmatorkavad allahindluste sildid mu ka sisse meelitasid. Kas ma ka midagi soodukaga ostsin? Loomulikult mitte. Olin täiesti pimestatud kui seda rohelist karva uue kollektsiooni all rippumas nägin. Sihikindlalt läksime proovima ja täpselt sama kindlalt ka edasi kassasse. Olen saanud päris mitu ''anna teada, kui sa seda müüma hakkad'', aga seda vist ei juhtu veel nii pea, kui üldse kunagi. Küll aga, olen ma ka see aasta müümas Filtri korraldatud Kevad Kirbukal 24. märtsil, tulge siis šoppama ja ajame juttu!

Wearing Mango coat / Reserved jeans, sweater, bag, sunnies / Bershka boots / Daniel Wellington watch

FOLLOW ME ON BLOGLOVIN / FACEBOOK / INSTAGRAM