Pages

Search:

Dec 9, 2017

GIRLY VS TOMBOY


Eelmise nädala lõpus külastasin äsja uuenduse läbinud ja Baltimaade suurimat Reservedi kauplust Rocca al Mare keskuses. Poodi sisse astudes oli mu esmane reaktsioon ''Oh, my!'', mis mul võis ka vaikselt üle huulte lipsata, sest pindala, mis Reservedile kuulub, on tõesti suur. Ma ei olnud sisse jõudes kümmet sammugi jõudnud teha, kui mul juba käsi riidekuhja all vaikselt suremise märke näitama hakkas. Mängisin kanget mutti ja mõtlesin, et teen ikka tervele poele enne kabiini suundumist tiiru peale, aga ei, seda ei juhtunud. Pendeldasin riietuskaabini vahet õige mitu korda ja igakord andis mulle numbri sama tüdruk, ehk kui ma juba neljas kord läskin, siis hakkasin ka ise naerma, öeldes ''Nüüd tulen küll viimast korda!'', ise samal ajal asjade alla uppumas. Kõik, mis viimasel korral minu haardes oli, on nüüd ka sellest postituses. Kuigi, villastesokkide au läheb küll minu vanaemale! Jakid on alati ühed minu suured lemmikud ja seda eriti kui need on veidi massiivsed, biker stiilis ja kihvtide detailidega. Valisin jaki kaks numbrit suurema oma tavalisest suurusest ja seda just selleks, et see istuks täpselt nii nagu ette kujutasin. Ka saapad said valitud veidi sportlikumad, seega vastandiks valisin lillemustrilise kleidi ja minu meelest on kõige kooslus päris äge. Mis sa arvad, kas kannaksid?

Wearing everything from Reserved & Daniel Wellington watch.

p.s. The code ''MARILIIS'' gives 15% off on Daniel Wellington. The code is valid until the last of December! 

FOLLOW ME ON BLOGLOVIN / FACEBOOK / INSTAGRAM