Pages

Search:

Nov 30, 2017

JUMPER DRESS X KNEE HIGH BOOTS



Olles ise suur teksa armastaja, on just sügis-talv hooaeg minu jaoks kleitide ja seelikute avastamise aeg. Samuti otsin välja meelepärased sukkpüksid ja põlvikud, mille ümber kõik keerlema hakkab. Üks, mille kandmist naudin enim, on ülepõlve või põlve pikkusega saapad ja kui seda ideaalset paari ei leia, siis tõttavadki appi põlvikud. See nädal veetsin päris korralikult Reservedis aega, sest minu rõõmuks (või siis hoopis õnnetuseks) oli kampsun-kleitide valik nii suur, et minu otsustusvõime oli proovikabiinis aru kaotamas. Olin haaramas halli kudumi järele, kui viimasel hetkel mõtlesin, et seda värvi on minu kapis küllaga ja valisin hoopis marjase punakaslilla tooni, mille valikut nii mõnigi silmapaar juba kiitnud on.  Kuidas teile see värv meeldib?
Muideks, 1. detsembril kell 16 avatakse Rocca al Mare Keskuses kõige uuema visuaalse kontseptsiooniga Reservedi kauplus kogu Baltikumis, kus on ühtlasi ka suurim valik tooteid!

p.s. Igapäevaselt on minu truuks kaaslaseks Daniel Wellingtoni käekell ja detsembri lõpuni saab koodiga MARILIIS soodust 15%! Ehk on see midagi, mida oma randmele igatsed või miski, mida jõuluvanale vihjata ;)

Reserved knit, bag, boots / Daniel Wellington watch

Photos: Triinu / Edit: me

p.s. The code ''MARILIIS'' gives 15% off on Daniel Wellington. The code is valid until the last of December! 

FOLLOW ME ON BLOGLOVIN / FACEBOOK / INSTAGRAM