Pages

Search:

Jul 11, 2017

SKIN CARE x EMPTIES


Ma võin olla ükskõik kui väsinud, aga meigiga magama minek ei tule kõne allagi. Üks, mis kindel, on minu hommikune ja õhtune nahahooldus rutiin, mis juba paar kuud pole muutunud, kuni eelmise nädalani, mil otsa korrale jõudsid REN tooted. Tegemist ei olnud minu jaoks võõra brändiga, sest eelmise aasta teises pooles kasutasin nende pigem akne soodumusega sarja, mis mulle tõesti väga meeldis ja mis suutis naha olukorra kontrolli all hoida. Seekord otsustasin proovida veidi leebemat varianti ehk hooldust normaalsele nahale ning sain ka aru, et minu nahk vajab siiski veidi kangemat ja jonnakamale näonahale mõeldud tooteid.

Hooldus step by step:
  1. Meigieemaldaja - õrn näopuhastuspiim, mis eemaldab jumestuse ja veekindla ripsmetuši. Sobib kõikidele nahatüüpidele. Päris igaõhtune kaaslane ei olnu, vaid sõltus päevast.
  2. Puhastusgeel - roosilõhnaline näopuhastusgeel, mis puhastab, värskendab ja rahustab nahka süvitsi. Mõeldud normaalsele nahale. Masseerisin kuivale näole ja loputasin sooja veega.
  3. Puhastusvesi - toonik, mis sobib õrnale nahale. Ei sisalda alkoholi, seepi ja detergente.
  4. Niisutav kreem - multi-aktiivne päevakreem kosutab, niisutab ja varustab nahka vajalike toitainetega. Kreemis sisalduvad vitamiinid aitavad nahka pinguldada, kaitsta ja anda energiat, muutes naha nooruslikuks ja säravaks. Sobib kõikidele nahatüüpidele. 
  5. Silmakreem - pinguldav ja kosutav silmaümbruskreem, mis vähendab märgatavalt kortsusid. 

Olenemata brändist, mida parasjagu kasutan, on kõik need 5 sammu minu jaoks kui kivisse raiutud ning millele aeg-ajalt lisanduvad ka maskid, näiteks kooriv- või toitevmask. Kui keegi veel punnikestega kimbatuses, siis ka mulle on igasugused soovitused rohkem kui teretulnud!


FOLLOW ME ON BLOGLOVIN / FACEBOOK / INSTAGRAM