Pages

Search:

Jul 12, 2017

NEW TERRACE IN TOWN x CAFE MADEMOISELLE



Tallinna kesklinnas on imeliste vaadete sekka lisandunud veel üks maagiline koht - Cafe Mademoiselle'i katuseterrass Stockmanni 5. korrusel. Käisin, nägin, maitsesin, meeldis! Maikuus avatud katuseterrassist on kindlasti saanud linna üks populaarsemaid paiku, mida tõestas ka rahvahulk lõunatundidel. Uudistajaid ootab suvine menüü, legendaarne koogivalik ja maitsvad limonaadid. Terrass lubab mahutada ligi 160 inimest, mille miljööd saab näha siin ja siin.

Kui see tundub sulle ideaalne koht nautimaks head seltskonda, imelist vaadet ja maitsvaid toite, siis let me tell you, see koht ongi ideaalne! Ühel lõunapoolikul viisingi sõbrannad Anna ja Triinu einestama, sest juttu, mida rääkida oli kogunenud oi kui palju (mis sellest, et viimane ühine lõuna polnud tegelikult üldse nii ammu) ja lisaks tuli ka klaasid Triinu sünnipäeva puhul kokku lüüa. Samal ajal kui meie oma toite ootasime, jõudis Anna väikene mees omal kõhu täis süüa, jutud ära rääkida ja karu Agu kaisus magama jääda. Eeskujult sai magatud täpselt nii kaua kuni emme koos sõbrannadega sai ära söödud pearoa, kohvijoogi ja ka magustoidu.

Mis me siis menüüst ära valisime? Esiteks, menüü kujundust olen ma varemgi kiitnud ja kiidan veel kui selleks põhjust antakse. Menüüs on kõik ka pildis välja toodud, mis teeb valiku muidugi hirm raskeks, sest nii tahaks ju kõike proovida. Õnneks meile ei olnud probleem teineteise taldrikutes veidi sobrada, selleks ju sõbrad ongi. Mina valisin seekord kergema eine eelroogade alt ja annan kiidulaulu edasi Santorini salatile, mille vaarikad mõjusid nii suviselt ja värskelt. Teised valisid pearoaks kanasalati ja Chicken Sub burgeri koos friikartulitega. Neid samu friikaid pätsasin ka mina, kuid parema meelega oleksin ketšupi asemel neid mahedasse majoneesi või mõnda muusse kastmesse kastnud. Kui toidud söödud, oli aeg nautida kohvi. Ma ei tea, kas olete nüüd selleks valmis, aga jääkohvid mini vahukommidega olid meil brownie ja peanut butter maitselised. Jaaaassss, need on must try! Magusaisu aitasid leevendada minu vahva Unicorn, imeliselt tehtud Pyro crème brûlée ja jeesus-maria-kui-hea kookosepall, mida-ma-vajan-kohe. Skrollige siis pilte ja palvetage, et teil kõhud tühjaks ei läheks...

Photos: me

FOLLOW ME ON BLOGLOVIN / FACEBOOK / INSTAGRAM

Postitus on koostöös Cafe Mademoiselle'iga, kes meid lahkelt kostitas. Aitäh!