Pages

Search:

Jun 4, 2017

SINIALLIKAD


Nonii, proovime telefonist blogimist. Juba mõned nädalad olen kodus rääkinud, kuidas tahan kangesti Saula Siniallikaid külastada, sest ma tõepoolest ei mäleta, kas ma üldse seal kunagi oleksin käinud ja sellest sai väikest viisi kinnisidee. Nüüd võin öelda, käidud! Pilti vaadates pole vist vaja öeldagi, et  meeldis. Selleks, et ilus ilm maksimaalselt ära kasutada, sai ka aias grillitud. Tegelikult ajendas enim postitust kirjutama minu uus telefon ja selle mega kaamera, mida on raske käest ära panna. Mu eelmisel telefonil oli kaamera juba nii väsinud, millega oleks justkui läbi kilekoti pildistanud. Kui ei teaks, et siin postituses kõik telefoniga tehtud pildid, siis vist ei tuleks selle pealegi? Nüüd veel üks väike jäätis ja siis õhtuks sammud linna... sööma.

FOLLOW ME ON BLOGLOVIN / FACEBOOK / INSTAGRAM