Pages

Search:

Jun 5, 2017

MÁDARA 24H -40%

Kui keegi ähvardaks mind elu lõpuni kasutama ühte nahahooldusbrändi, siis ilma igasuguse kõhkluseta valiksin selleks MádaraMuidugi loodan, et sellise fakti ette mind keegi ei sea, sest rutiinid vajavad värskendust ja vaheldust. Ometigi on hea, kui on olemas tooted, mille juurde saab alati pöörduda ja abi loota. Juba vähemalt kolm aastat on minu enim ostetud hooldustoodeteks puhastusvaht ja näotoonik, mida kasutan 2x päevas hommikul ja õhtul. Sõltuvalt soovist ja olukorrast kasutan 1x nädalas, kas mudamaski, AHA maski või õlil põhinevat koorijat

6. juunil on Mádara e-poes kõik tooted 40% soodusega! Suurepärane võimalus oma varude täiendamiseks või uute lemmikute leidmiseks. Tellides üle 50€, saab kingituseks kaasa öökreemi, mille väärtus juba ise on 28€. Kampaania raames on postikulu tasuta. Uudiskirjaga liitumine on kindlasti üks mugavamaid viise end soodustega kursis hoidmiseks. Eelmise aasta lõpus kasutasin ka ise 40% sooduskampaaniat oma iluarsenali täiendamiseks, kus 50€ sisse mahtus täpselt 6 toodet, ehk kõik vajalik minu näo- ja juuksehoolduseks.

p.s. Jagan postituses oma kogemusi ja enda lemmikuid. Iga nahatüüp on erinev. See, mis meeldib mulle, ei pruugi sobida sulle.

FOLLOW ME ON BLOGLOVIN / FACEBOOK / INSTAGRAM
This post is in collaboration with Mádara and Polhem PR Estonia.