Pages

Search:

Mar 25, 2017

OVERSIZED DENIM & NEW FLATFORM SHOES


Paar päeva tagasi sorteerisin oma riideid, sest kuhjad hakkasid üle pea kasvama, mille vahel ka elada ja välja näha vaja. Aprillis plaanin suures koguses riideid ja aksessuaare müüa, kuid sellest täpsemalt mõnes järmises postituses. Igatahes, täitsa tore oli kõik kevadised teksad, ehk need kõige lõhkisemad ja pahkluuni välja kookida, mis talve jooksul teksahunnikus kõige alla jõudsid.
Viimastel päikesepaistelistel päevadel olen kandnud oma kõige uuemaid Dune Londoni kõrgema täistallaga jalanõusid, mis sõbrannadelt välja meelitanud nii mõnegi komplimendi. Need, kes mind rohkem tunnevad ja minu stiiliga veidigi kursis, teavad, et kontsakandja ma ei ole, kuid, kui mugavus võrdub mõni lisa cm, siis I'll take it! Taoliste jalanõude valik oli kaupluses päris suur ning ma olen kindel, et need ei jää minu viimaseks flatform jalanõuks, love them!
Juba paar aastat on mul au olnud teha koostööd Daniel Wellingtoniga, mis tähendab uuest kollektsioonist ka oma lemmiku valimist. Kellade värskeima kollektsiooni Classic Petite muusaks  on Kendall Jenner ning seni on tegu ka minu kõige lemmikuma kollektsiooniga, millest sobib igaüks mu kätt kaunistama. Seekord kõnetas mind enim kuldse ja valge kombinatsioon, mis õrnalt naiselik. Mulle meeldib omavahel kombineerida kulda ja hõbedat, mistõttu kuldsele kellale valisin kaaslaseks hõbedase cuff'i, mis minu meelest kaunis kooslus.


Use the code ''MARILIIS'' to get 15% off on Daniel Wellington. The code is valid until the 30th of June! 
Stradivarius jacket / Reserved jeans / Dune London shoes / Accessorize bag / Italia Independent sunglasses / Daniel Wellington watch
Photos: Triinu / Edit: me

FOLLOW ME ON BLOGLOVIN / FACEBOOK / INSTAGRAM