Pages

Search:

Oct 26, 2016

NATURAL COSMETICS BY SUPERMOOD AT POLHEM PR

Eilne lõuna- ja ilutund sai veedetud maagiliselt sisustatud Polhem PR-is ja julgen väita, et suurem või väiksem ohhetus või ahhetus lipsas igal ühel saabudes üle huulte. Külalistele oli kaetud uhke laud parimate vegan-paladega Vegan restoran V poolt ning peakangelasena oli end sisse seadnud  Soomest pärit holistiline kosmeetikabränd Supermood, mis lisaks kosmeetikatoodetele sisaldab ka söödavaid ning terapeutilisi tooteid.
Supermoodi toodetes on kasutatud ainult kõrgekvaliteedilisi koostisosasid, mis vastavad sertifitseeritud looduskosmeetika standarditele, olles keskkonnasõbralikud, eetilised ning puhtad. Supermoodi kosmeetika olulisemaks tooraineks on Chaga seen (kasepuu koorel kasvav spetsiifiline seen), mida kutsutakse ka ravimtaimede kuningaks. See aitab taastada rakke ja kahjustatud kudesid, soodustab tervete rakkude kasvu ning aitab kaasa rakkude paranemisel. Samas aeglustab vananemist ja võitleb enneaegse vananemise vastu.
Tooted ootavad kannatlikult järeleproovimist, kuid seni saan kiidusõnu jagada juba proovitud šokolaadidele ja pulbrile! Let me tell you, need on imehead! Näiteks, Egoboost pulbrit sisaldasid maitsvad smuutid. Egoboost tooteliin pinguldab nahka ja tugevdab immuunsust. Esimesena sai nahka pistud (pigem töökaaslase kui minu poolt) Youth Glo sarja Radiance Chocolate. Minu jaoks oli tegu äärmiselt mõruda maitsega ja šokolaadiga, mille tahvlit niisama näost sisse ei aja, nagu tavaliselt on kombeks. Mulle piisas ühest tükist, et rahuldada oma magusa hullus, mis on ju tegelikult imeline! Kollageeni sisaldusega Beauty šokolaadi proovides olin juba skeptiline. Nii tervislik amps, ilmselt piisab ühest tükist. Wrong! Veel esimest tükki mäludes mõtlesin, et jah, nüüd läheb terve tahvel. Kadunud, nagu naksti!

Supermoodi holistilised kosmeetikatooted on Eestis müügil Tallinna Kaubamajas, Decoris showroom'is ja veebipoes decoris.ee
FOLLOW ME ON BLOGLOVIN / FACEBOOK / INSTAGRAM