Pages

Search:

Oct 27, 2016

LUMIVALGE JEWELLERY // CRYSTALS

Juba mõnda aega on minu ehete seas koha sisse seadnud kaks väga erilist kaelakeed Lumivalge Jewellery poolt. Tegelikult ei ole nad hoopiski mugavalt karbis oma aega veetmas, vaid on pigem pidevas liikumises. Kuuludes minu lemmikute hulka, kannan neid tihti.
Esimesena sai sügise saabudes jäädvustatud roheline fuksiit. Fuksiit on südamekeskuse kivi, aidates ühendada mõistusehääle südamehäälega ja toetades sind oma hingeteel kõndimisel. Tema energiad on kohati kelmikad ja vallatud ning ei lase elu võtta liiga tõsiselt. Samuti kiirendab paranemist nii emotsionaalsest kui füüsilisest traumast.
Roosa turmaliini kivi püüdsin piltidele septembrikuu lõpus. Roosa turmaliin ehk südamekivi on suurepärane kivi aitamaks meil ennast armastada ja austada. Ta vabastab südame sinna kogunenud kurbusest ja hirmust ning aitab taas tunda õnne, elurõõmu ja indu. See kristall aitab inimestel oma sisemist jõudu mõista.
Oma lemmikud sai valitud tunde järgi, mis mind enim kõnetasid. Alles hiljem vaatasin, et mõlemad kivid on väga lähedased ehk südamekivid. Osana elusloodusest omavad kristallid teadvust ja infovälja ning on võimelised infot ja energiat salvestama või ka väljapoole kiirgama, avaldades kandjale mõju vastavalt oma erisugustele omadustele. Õigel kasutamisel asub kristallide harmooniline energiaväli inimese isiklikku vibratsiooni toetama, arendades temas intuitiivseid võimeid ning juhatades ta soovitud eluvaldkondades positiivsete lahendusteni. 
Selleks, et luua kristalliga tugev side, tuleb teda hoida ihule ja hingele lähedal, kandes ehet kui talismani ja paluda sellelt kaitset või abi kindla eesmärgi saavutamisel. Kõigepealt tuleb kristall puhastada eelnevaist mõtteist ja laenguist. Lumivalge ehetele veega kokkupuude ei sobi, küll aga võib neid laadida päikese või täiskuu all. Sobib ka puhastamine viiruki või küünla läheduses. Oluline on kasutada südamekeskusest tulevat siirast mõtteenergiat, taotlust või palvet ja tuua see hääles kuuldavale. Seejärel täna teda südamest, oled loonud oma väega ehte! Kristall on eelkõige abiline, kes toetab ja juhendab, ent otsused ja sammud elus jäävad inimese enda teha.
FOLLOW ME ON BLOGLOVIN / FACEBOOK / INSTAGRAM