Pages

Search:

Sep 27, 2016

BLACK LEATHER X BABY BLUE

Jehuu! Teie ilmselt ei märka kui ma ei ütle, seega..... mul on uued prillid! Suvel silmakontrollis käik kinnitas, et nägemine on veidi kehvemaks läinud, mis tähendab uusi prille. Muidugi saab ka lihtsalt klaase vahetada, kuid olles prillikandja all day everyday, siis naudin protsessi kui saan omale valida uued prillid. Valikut oli nii palju, et parema meelega oleksin kohe kolm paari ostnud: mustad, õrna leopardi prindiga ja sõjaväerohelised. Võitja raamidest olin võlutud esimesel nägemisel ning proovides olin müüdud. Ok, mitte küll sekundiga, sest poes sai neis veidi aega ringi patseeritud. Mulle to-hu-tult meeldivad massiivsed raamid ning seekord olin sisse võetud ka sangadest. Tihti on raam eest kena, kuid külgsang kuidagi väga vale ja minu jaoks ebasobiv. Jumaldan uute raamide minimalistikku disaini, täpselt minu masti prill!
Pükste teemal. Kui lucky olen ma, et saan taas nahkpükse kanda! Suvel ei kandnud ma neid kordagi, mistõttu need teiste pükste alla olid mattunud ja nägemisvälja ei sattunud. Olin need lausa unustanud. Enam mitte! Muideks, Zaras on sama mudel taaskord saadaval, run!

Reserved cardigan, sneakers / Missguided T-shirt / Zara trousers, bag / Asos scarf / Saint Laurent eyeglasses / Lumivalge Jewellery necklace
FOLLOW ME ON BLOGLOVIN / FACEBOOK / INSTAGRAM