Pages

Search:

Oct 4, 2016

BURGUNDY & NUDE x ALDO

Teate, selle kampsuniga olles on tunne, et ilmad justkui ei oleksi jahedamaks läinud ja veidi jäisem sügistuul vuhiseb minust heaga mööda, mitte läbi. Kui reede hommikul sai harjumusest ka nahkjakk peale visatud, siis nädalavahetusel julgesin selle heaga koju jätta. Kujutan ette, kuidas miinuskraadide saabudes selle kampsuni ribadeks kannan.
Eelmisel nädalal sai külastatud Viru keskuse Aldo kauplust ja üle vaadatud sealne kaubavalik. Samuti avanes mul võimalus valida omale kaks lemmikut: jalanõud ja kott. Läksin sinna teadmisega, et lahkun ühe saapapaari võrra rikkamana. Selle plaaniga läks küll veidi nihu, sest vastu vaatas mulle mitu oh-kui-ilusat tennisepaari! Ketsid on täpselt nii mugavad, et kodust väljudes peab double tšekkima, ega ei ole susse jalga unustanud.
Kui jalanõudega oli kindla peale minek, siis kotivalik sai tehtud mugavustsoonist väljudes. Ma ei tea, et mul oleks ühtegi veinikarva tooni riideeset või aksessuaari ning eneselegi üllatuseks kõnetas mind just see seljakott enim. Muideks, sama mudel oli saadaval ka mustas ja nude toonis. Minu meelest on burgundy absoluutselt ideaalne värv sügismelusse!

StyleWe sweater / Zara trousers / Aldo bag, sneakers / Saint Laurent eyeglasses
FOLLOW ME ON BLOGLOVIN / FACEBOOK / INSTAGRAM