Pages

Search:

Sep 30, 2016

GREY LAYERS

Mina olen miinuskraadideks valmis! Mitte, et ma neid pikisilmi ootaks. Küll, aga ootan, et saaks tihedamini kanda oma uhiuut mantlit, mis ka villa sisaldusega. Ühe päeva jõudsin juba kubujuss olla ja ilmselgelt oli selleks veel natukene vara. Kui muidu väldin üle põlve pikkusega kleite, seelikuid ja üleriideid, siis selle mantli puhul andestan kõik! Lisaks kontsadele, mida kannan niikuinii ainult mõned korrad aastas, sobib see ideaalselt ka minu tavapäraste pahkluu saabastega kui ka tossude ja tennistega.
Lisaks seljas olevale hallile üle põlve mantlile, olen sillas ka sellest appi-kui-pehmeset kõrgekaelusega kampsunist! Mina, oma pikkuse juures, saaksin seda retuusidega ka kleidina kanda (kui ma retuuse kannaks).

Wearing Reserved from top to toe and Saint Laurent eyeglasses.
FOLLOW ME ON BLOGLOVIN / FACEBOOK / INSTAGRAM