Pages

Search:

Sep 29, 2016

REN // MY SKIN CARE

Ma ei ole kindel, kas see on müüt või mitte, kuid kõla on sel üsna loogiline. Nimelt, olen kuulnud, et kui näohoolduses järjepidevalt ühte toodet aastast aastasse kasutada, siis ei pruugi tunda selle täit mõju. Oma näohoolduses olen viimased paar aastat jäänud truuks ühele brändile, kuid otsustasin vahelduseks midagi uut proovida. Pärast pikka  internetis surfamist ja toodete tutvustuste lugemist, otsustasin anda võimalus REN näohooldustoodetele ning nende CLEARCALM 3 sarjale.
Tänaseks päevaks olengi REN tooteid kasutanud neli nädalat ja ma ei oleks eales arvanud, et nende mõju nii kiirelt avaldub. Olin vahepeal juba unustanud, mis tunne on, kui ei pea hommikuti nii hoolega vistrikke katma.

Minu näohooldusrutiin: (lisasin Kaubamaja e-poe lingid, kui teil on huvi juurde lugeda ja hindu vaadata)
Clearcalm 3 Clarifying Clay Cleanser - puhastusvahend saviga, millel on pehme kreemine struktuur.
Toime: antibakteriaalne, imab rasu ja mustuse, tasakaalustab rasuehitust ja ahendab poore, eemaldab surnud naharakud, kooriv, vähendab vistrikke, rasu tootmist ja  ummistusi. Kasutan 2x päevas hommikul ja õhtul õrnalt masseerides ja loputades sooja veega.

Clearcalm 3 Clarity Restoring Mask - põletikku vähendav mask.
Toime: avab ja puhastab naha poorid ummistustest, ühtlustab jumet ja nahatekstuuri, elimineerib aknet põhjustava bakteri, pärsib rasu tootmist, puhastab ja matistab, antibakteriaalne ja vähendab punetust. Kasutan 2x nädalas puhtal nahal. Hoian näol 15 minutit ja loputan sooja veega.

Clarimatte Clarifying Toner - matistav ja puhastav näotoonik
Toime: tasakaalustab, vähendab pooride suurust ja õlisust, vähendab vistrikke, kooriv ja antibakteriaalne ning balansseerib õli tootmist. Kasutan pärast Clearcalm 3 Clarifying Clay Cleanser puhastusvahendi kasutust.

Clearcalm 3 Replenishing Gel Cream - nahka parandav geelkreem.
Toime: toidab ja rahustab, vähendab põletikku, tugevdab rakumembraani, ühtlustab jumet, antibakteriaalne ja kaitsev. Kasutan 2x päevas viimase sammuna näohoolduses.
FOLLOW ME ON BLOGLOVIN / FACEBOOK / INSTAGRAM